Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spekulatius

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komolyan azt hittem, hogy van a túrázásról egy blog. Gondoltam olyan snassz címmel, hogy - tura.blog.hu-, azonnal találok valamit. Üssetek agyon, de nem találtam. Gondoltam aktiválok egyet...
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..
Nem tudjuk megállni, hogy egy kicsit ne röhögjünk megint a Győzike család tévés ámokfutásán. Persze a szépen koreografált ámokfutásról tudjuk, hogy nem is ámokfutás, hanem inkább ámokszökdelés, hogy a kamerák is követni tudják. Például a Salgótarjántól…..
Ezen a héten végre kiderül, hogy Peter megmenti-e a lányt és ezzel a világot is egyben, és Sylar is meglehetősen kellemetlen helyzetbe kerül - de sajnos Mohindert is kapunk, olyan dózisban, ami káros az egészségre. Clairemackó iskolájában nyitunk, ahol a Homecoming nevű éves…..
Ötmilliárd forintot fizetett a Parlament a képviselőknek négy év alatt, költségtérítés címén. Dehogyis, nem a Parlament, hanem mi. Számla nélkül, bemondásra, pofára. Ilyenkor érzem, hogy nem kellett volna elkoptatni az ízes magyar trágárságokat. Mert akkor most mit lehet…..
spekulatius 2007.01.19 23:44:45
Naggyon durva ez az egesz rendszer. Komolyan szamlat mindenrol. Istenem: Magamnak hatarozom meg a fizetest, majd bemondom mennyit koltsegteritek legalisan mindenfele bizonyitek nelkul? Fenne ebbe.....!
A bp-i kepviselok is napi 250 km-t utaznak naponta? Muhaha!

Mas:

fact1: Lézer Johnny most lecserelte az A6ost BMW5-re, persze berli.

fact2: Soforjeinek 1 ora alatt kell felernie a vasarhelyi hivataltol Pestre.

kerdes1: ha az orszaggyulestol ennyi penzt vesz fel, akkor sajat varosaban mennyi koltsegteritese van? Tán ebbol is meg lehetne elni?
Magyar Balint keveset irt le maganak?muhaha! Persze volt annyi esze, hogy a miniszterium koltsegvetesebol finanszirozta magat. Ez titkolhatobb. Lézer a populista svunggal meg ezt is atalakitja: Nem a varos karara utazgat annyit....

Fact3: a ket hettel ezelotti HVG-ben szerepelt: a 19 milliardos koltsegvetesu varosban 12 milliard hiany van.

Fact4: Lézer igazi gumigerinc, aki a populizmust remekul lovagolja. Szem es fultanukent tudom: igazi talpnyalokent sugta a tobbieknek Osztyapenkot helyes megoldaskent az egyik uttoro versenyen holott korosztalyat mar nem erintette a komcsi diktatura. Egyszeruen ervenyesulni akart es ez tunt a legkonnyebnek neki. Orok terkepfeleloskent nyalta ki mindenki segget mar altalanosban is. A tobbi seggnyalasa is a kortarsai szeme elott tortent. Szamomra most is eges, de kocsmazasok kozepette mai napig felmerul eme elmeny. Megmaradt...(mindketto)


Alapvetoen a termeszete nem predesztinalja varosvezetesre, egyszeruen a politikai hullamok vetettek ot a varos ele. (Rapcsak halala es a hirtelen űr miatt lett ő poli)
Termeszetehez hozzatartozik ugy tunik, hogy a koltsegterites rekorderekent is jegyezze magat. Ez azert gaz, mert nem artana gazdasagilag is konyitani a dolgokhoz, ha mar a jol eltalalt populizmussal mindent veghez tud vinni. Tenyleg jo lenne nem allandoan olyan fiatalokkal talalkozni, akik tobbeves onkent vallalt itthonmaradasukat eldobva nyugat fele huznanak el.

Tovabb is van mondjam meg?:-))))
w A fehér kocka 2006.11.28 03:35:00
A spanyol választási rendszer, és most már az ukrán is, tartalmaz egy lehetőséget azoknak, akik az induló pártok mindegyikét utálják. Mármint azon kívül, hogy otthon maradnak. Ez a fehér kocka: a mindenkinek a kurva anyját. Az „egyiket sem” opció. A votos en blanco…..