Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harris Dwight

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már az is önmagában undorító, hogy 8, 9 vagy 10 éves gyerekekkel politizál bárki, de az felettébb hányingerkeltő, hogy iskolában nyíltan buziznak és mocskolódnak a szélsőjobboldali szittyák nemzetmentés címszóval. Az már csak hab a tortán, hogy az előadó rossz magyar…..
Harris Dwight 2013.06.30 23:35:10
@BenFranklin: persze-persze, sőt. A jobbik a vidéki suttyók pártja. (nem, nem minden vidéki suttyó, természetesen.)
Harris Dwight 2013.06.30 23:38:09
@Serkill: a gyerekek nem érdekesek, az ő véleményük -ebben a korban- még az lesz ami a szüleiké. Ha az apucianyuci otthon egy egykutyázó barom, akkor az pont olyan mintha jobbikosok lennének.
Persze a gyereket nem kell, hogy érdekelje a politika. Sőt.
Harris Dwight 2013.06.30 23:41:22
@BenFranklin: Fúú. Neked Molnár F. Árpád lesz az embered, ő is egy igazi konteós barom.
Nagyon király videói vannak, ő egy Echelon tanú. :-)
Ez már csak egy ilyen kemény világ, ez a celebes: Bálint Antónia után a Tóth Gabi is zokogva távozott az RTL II Szombat esti láz című táncos vetélkedőjéből. A műsorban permanens villantásközeli állapotban táncoló énekesnő valóban sokkal jobban mozog, mint Szilveszter gazda,…..
Harris Dwight 2013.04.08 14:32:23
@kamarti: Én vagyok a szeretve becsült és közkedvelt Dwight Harris, ki más lennék? :-)
De most tényleg le kell írjam, minden mondat elé, hogy "véleményem szerint"?
Oké, csak neked Máj Dárling: Véleményem szerint Tóth Gabriella művésznő az RTL Klub, X-Faktor nevű tehetségkutató műsorában, nála ezerszer tehetségesebb személyeket fikkantott le.

A Szombat esti láz nevű szuperprodukciót sajnos nincs szerencsém figyelemmel kísérni, mivel itt falun (szerencsére) nem gyün a zertéel kettő.
Ennek ellenére, a híradásokból tudom, hogy létezik egy ilyen, számomra vállalhatatlan figurákkal benépesített műsor, és mikor ezen celebritások pokoli szenvedéseiről olvasok, mindig eszembe jut az a sok-sok merénylet amit ők korábban -más szerepkörben- elkövettek a jóizlés ellen.
Amikor ezek a gondolatok ellepik az agyam, akkor kénytelen vagyok leírni ami bennem lakozik velük kapcsolatban. Őszintén sajnálom, de ez a jövőben is így lesz és amikor olvasom, hogy Tóth Gabi (persze nem csak őt éri majd ilyen megtiszteltetés) és van kommentelési lehetőség, akkor ki fogom fejteni a vele kapcsolatos meglátásaimat. Mert nehogy má' ne.

:-)
Harris Dwight 2013.04.08 14:20:07
@avanivi: jaja, az. de vidéki. :-)