Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sztend

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A szexuális indíttatású erőszakos bűncselekmények erőteljesen irritálják a lakosságot. Mindannyian féltjük lányainkat, feleségeinket az efféle szörnyű támadástól. A gyengébb nem jelentős része még mindig szinte teljesen elővigyázatlan és többnyire tájékozatlan is önvédelmi kérdésekben. Ahogyan…..
sztend 2013.04.08 00:38:57
@Nick Leeson: Nem azért veszi el a zsebes a pénztárcát, mert kilóg a zsebből, hanem már eleve ezért száll fel a villamosra, és a másik két cimborája, mert pénztárcákat szándékozik elvenni. DE... ha kilóg a zsebből a tárca , én , és még sokan mások sem veszik el a másét, de ha az a kis bohó XYZ megtéved , és elveszi, akkor ugyan úgy EJNYE-EJNYE bűncselekményt követ el, és börtönben a helye. ( araboknál kézlevágás, orvosi felügyelet mellett )
Ultramini szoknyában sem erőszakoskodunk, akármi, akárhová áll.
A 140 kilósról sem hisszük azt hogy erőszak nélkül??????? meg lehet kapni.
sztend 2013.04.09 01:30:30
@Csii: Az erőszakos közösülés akkor valósul meg, ha valakit erőszakkal vagy fenyegetéssel közösülésre kényszerítenek, vagy védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen ember állapotát közösülésre használják fel. Az erőszakos közösülés a nemi erkölcs elleni, szexuális szabadság elleni bűncselekmények körébe tartozik. A szexuális kapcsolat során hiányzik a partnerek konszenzusa, illetve olyan partnerek között létesül szexuális kapcsolat, mely eleve nélkülözi a konszenzus-képességet.KONSZENZUS AZ-AZ MEGEGYEZÉS
Már Hamurappi törvényei szerinz is íGY VOLT!!!! időszámításunk előtti 18.század (kinek nem volt még ideje megérteni ???)
Leegyszerüsítve, HA NEM AKARJA, AKKOR NEM LEHET , AKKOR SEM HA: a szája a vaginára,vagy az őszibarackra, vagy a nagyanyámszoknyájára hasonlít kifestve ( olyanra festem amilyenre akarom, és most ne átkozódj, hogy akkor... ) se, ha prostituáltés homoszekszuális,és nyolcvanévesés mitszámítanaha, és az őserdőbőljött, és fogaisincsenek és eszkimó és és és, a szoknyája átlátszó, tízcenti, kilóga SE
Az elkövető az elkövető, és az áldozat az áldozat!!
A pékárus kenyeret árul, és ha elveszik erőszakkal tőle a kenyeret ( fenyegetik, még estleg meg is verik ) akkor az bűncselekmény ( kapja meg érte a díját aki tette )
A prostituált a testét kínálja áruba, ha megerőszakolják ,egyezményen kívül az bűncselekmény.
Ha szabadnapos prostituált a ronda, kivágott ruhájában, és megerőszakolják, ERŐSZAK, ÉRTED??? akkor az erőszakoló kapja meg a megfelelő büntetést.
A nem prostituált, de valaki szerint "kurvának" öltözött (na és ezt melyik divatcég szakembere állapítja majd meg? ) hölggyel akarata ellenére elkövetett sérelem , erőszak kapja meg a 100% büntetést, és szigorításra vágyok.