Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SnagyP

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus 1:1-es döntetlennel tért haza a Villarreal otthonából a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzése után, s mivel a jelenlegi kiírásban az idegenben szerzett találatok már nem bírnak kiemelt szereppel, hazai pályán győznie kell a torinói visszavágón. Massimiliano Allegri keretében…..
A rendkívül kemény és kiélezett összecsapásokat ígérő január a Napoli torinói látogatásával indul a Juventus számára, de, amennyiben a mérkőzés végül valóban megrendezésre kerül, a koronavírus-járvány miatt a déliek minden bizonnyal rendkívül tartalékos csapattal lépnek majd pályára. Magyar…..
Nem csitulnak a Chelsea érdeklődéséről, valamint Massimiliano Allegri lehetséges távozásával kapcsolatos pletykák, s az olasz sajtó már azt találgatja, hogy ki veheti át a Juventus kispadját a csapatot tavaly hazai színtéren bajnoki címre és kupagyőzelemre, Európában egészen a  Bajnokok Ligája…..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
Az elbukott Olasz Szuperkupa-döntőt követő rövid pihenő után a Juventus az Inter elleni rangadóval folytatja a bajnoki küzdelmeket. Massimiliano Allegri mester 23 fős keretébe ismét bekerült a csapatból régóta hiányzó Martín Cáceres, azonban Andrea Barzagli, Kwadwo Asamoah…..
Gerardo Martino ismét behívta Carlos Tévezt az argentin keretbe, miután a csatárt három évig nem kapott helyet a válogatottban. A Juventus kulcsjátékosa a válogatottban utoljára 2011-ben lépett pályára a Copa America küzdelmek során, azóta pedig az utóbbi három évben…..
SnagyP 2014.10.28 21:05:27
@kg19850508: Teljesen egyetértek!
A rangadót vereséggel záró AS Roma veterán támadója, Francesco Totti a keserűség szavaival beszélt a múlt  általa ismét felfedezni vélt kísérteteiről. "Hatalmas szégyen egy nagyszerű teljesítmény után." - nyilatkozta Totti a Sky Sport Italianak. "Azért jöttünk Torinóba,…..
Carlos Tévez a Sky Sport Italia-nak tett nyilatkozatában elmondta, számítottak arra, ami a Milan elleni mérkőzésen történt. „Nehéz mérkőzést vártunk, mivel a Milan is két győzelemmel kezdte az idényt. Ennek ellenére megőriztük a magabiztosságunk és végig meccsben…..
Az olasz sajtó információi szerint a Juventus magyarországi szurkolóinak mégsem adatik meg a lehetőség, hogy az torinói klublegenda, Alessandro Del Piero játékát követhessék és csodálhassák a Budapest Honvéd mezében, mivel az olasz válogatottal a világbajnoki címet is…..
A Juventust zsinórban három bajnoki címig vezető, majd múlt héten lemondott mester, Antonio Conte a kiapadhatatlan anyagi forrásokkal rendelkező Paris Saint-Germain csapatánál folytathatja pályafutását. Conte jövője hosszú hónapokon keresztül kétséges volt Torinóban, azonban a…..
Számos olasz hírforrás megerősítette, hogy Massimiliano Allegri aláírta szerződését Torinóban, amely két évre köti az edzőt a Juventus kispadjához. Az olasz sajtó már tegnap este arról cikkezett, hogy az egykori AC Milan tréner a favorit az Antonio Conte által üresen hagyott…..
A Tuttosport értesülései szerint az Inter kivetné a hálóját a Juventus kevés játéklehetőséghez jutó támadójára, Sebastian Giovincóra, s a hazai riválisok igazgatói ismét tárgyalóasztalhoz ülhetnek a rossz szájízzel zárult januári egyeztetések után.. A téli…..
SnagyP 2014.06.13 15:35:27
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus vezetősége a Sampdoriát irányító Siniša Mihajlovićban találhatja meg Antonio Conte utódját a klub egykori középpályásának távozása esetén.  A Juventust zsinórban három bajnoki címre, valamint 102 pontos bajnoki pontrekordra…..
SnagyP 2014.05.19 20:18:58
Luigi De Canio nemrégiben arról beszélt újságíróknak, hogy véleménye szerint Antonio Conte pályafutása véget ért a Juventusnál. A negyvennégy éves szakember ezzel arra utalt, hogy az Öreg Hölgy egykori játékosa távozni kényszerül a Juventus kispadjáról három sikeres évet…..
A Roma elleni idegenbeli győzelmet követően, a Juventus már 99 pontnál jár, s ezzel új pontrekordot állított be az olasz bajnokság történetében, amelyet az utolsó fordulóban még meg is dönthet. A győzelem pillanataiban némi üröm is vegyülhet a Juventus szurkolóinak…..
SnagyP 2014.05.12 12:30:23
@Táno: Te Juve drukker vagy?
Zinedine Zidane a legújabb jelölt, akit szóba hoznak a Juventus, Antonio Conte távozása esetén megüresedő, vezetőedzői pozíciójával. A csapatot három bajnoki címig vezető Conte nem adott egyértelmű választ a jövőjét firtató kérdésekre, s hamarosan tárgyalóasztaloz ül…..
A Juventus keretet hirdetett a Benfica elleni Európa Liga elődöntő visszavágóra, amelyen az Öreg Hölgynek a Lisszabonban elszenvedett 2:1-es, szűk vereséget kellene ledolgoznia, s ez távolról sem tűnik megoldhatatlan feladatnak. A Juventus teljes kerettel várja a frissen avatott…..
A Juventus argentin támadója, Carlos Tévez minden bizonnyal kihagyja majd a nyári világbajnokságot, hiszen a játékos nem szerepel a nemzeti csapatot irányító Alejandro Sabella terveiben, s aligha tűnik valószínűnek, hogy a hátra levő mintegy két hónapban beverekszi magát az…..
A Juventus kihirdette keretét az Olympique Lyon elleni Európa Liga negyeddöntő visszavágójára, amelyen a felek a versenysorozat döntőjének is hamarosan otthont adó Juventus Stadiumban mérhetik össze tudásukat. A Juventus legfőbb hiányzója a hetek óta sérüléssel bajlódó…..
Juventus FC blog A hét kérdése 2014.03.21 18:30:00
A Bianconeri izzadtságszagú győzelmet aratott a Fiorentina felett, de ami a lényeg, hogy ennek következtében kvalifikálta magát a legjobb nyolc csapat közé az Európa Ligában. Pusztán a statisztikák tekintetében tehát a Juventus folytatja jó sorozatát, hiszen tavaly a Bajnokok…..
Kwadwo Asamoah plusz egy indokkal rendelkezett az ünneplésre a Fiorentina elleni vasárnapi mérkőzést követően, amelyet az ő gólja döntött el. A ghánai játékost a Sky Sport Italia munkatársai szólaltatták meg félidőben a Juventus stadionjában. „Boldog vagyok, az edző már…..
SnagyP 2014.03.10 16:15:11
@MdewC: Ebben teljesen igazad van. Sajnos nekem ebben nincs tapasztalatom, mert nem voltam még meccsen. De a hangulathoz kicsit felpöröghettek volna a játékosok is, nem?
A Juventus argentin támadója, Carlos Tévez megállíthatatlanul menetel a gólkirályi cím felé, s a Milan elleni rangadón egy káprázatos távoli bombával növelte tovább találatainak számát. "A vasárnapi győzelem elképesztően fontos volt." - nyilatkozott Tévez a Sky Sport…..
A korábban a Juventus által is szemmel tartott, majd a Paris Saint-Germainhez igazoló Marco Verratti úgy véli, hogy szakmai visszalépést jelentene számára, ha  visszatérne Olaszországba, s a torinói klubnál folytatná. A mindössze huszonegy esztendős középpályás egyetlen első…..
Csütörtök este Daniel Osvaldo és Paul Pogba góljaival a Juventus 2-0-s eredménnyel felülkerekedett a Trabzonspor csapatán, ám a mérkőzés korántsem volt mentes az izgalmaktól a hazai szurkolók számára. A bianconero csapatot az ősszel a Bajnokok Ligájából egy török csapat, a…..
A vasárnap délutáni 3-1-es győzelem után számos hírszolgálat mikrofonvégre kívánta kapni a torinóiak mesterét, ő pedig eleget tett a sajtó kérésének, és sorban nyilatkozott a Mediaset Premium, a Sky Sport Italia, illetve a Rai Sport munkatársainak, ám nyilatkozatai…..
SnagyP 2014.02.18 10:36:50
Először is sz..ok a Verona elleni döntetlenre, inkább örülök, hogy Tevez ismét betalált (nem is egyszer), mert megdolgozott érte az előző meccseken.

Hogy nagy arc a csapat?...
ezt miből lehet megállapítani? ..., mert ha már itt összehasonlítások vannak, akkor emlékezzünk már vissza egy Monterora, egy Davidsra egy Camoranesire, egy Felipe Melora vagy Ibrára, akik jók voltak, de minden meccsben bennük volt a piros lap, mert szerettek alattomoskodni.
Talán most az Osvaldo gyerek az, aki azt hiszi ő fingotta a passzátszelet, de ő még csak most jött és reméljük nem fogja szó szerint beverekedni magát a csapatba...

Amit végképp nem értek, hogy, van aki nem tartja nagy dolognak az újabb 7. hely után a nyeretlen bajnoki címet? Kíváncsi lennék, mondjuk egy angol fogadóirodában, ahol mindenre lehet tippelni, milyen odds lett volna erre?

Capellonak köszönjük az elért eredményeket a rémunalmas meccseket és hogy Del Pierot olyan sokat láthattuk a kispadon és melegíteni... (ha jól tudom, akkor majdnem eligazolt a Laziohoz)

Egy Milanos barátom azt mondta, hogy Conte egy idegbeteg őrült (ha így is van..., akkor?)
Mondtam neki: vazze nézz már a tabellára,
Én jó pedagógusnak és jó edzőnek tartom, bár féltem is, mert az eredményeinek is köszönhetően kikezdi a sajtó, kikezdik a Capello félék, ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy a játékosai szeretik.
(Mourinho kívülről nem egy szimpatikus figura, de emlékezzetek vissza, amikor az Interrel megnyerte a BL-t, a játékosai ott sírtak a vállán és kérték ne menjen a Margithoz...)

Nekem személy szerint nagyon tetszett, ahogy Conte Giovinco cseréjénél viselkedett, én edzőtől ilyet még nem nagyon láttam...

Ja és lehet, hogy túlreagálja a Capellos dolgot, de valójában ezzel is csak a csapatmorálnak tesz jót, mert addig sem a Q vagy Giovinco ügyről faggatják a firkászok

... akinek nem inge ne vegye magára, hanem szurkoljon Guardiola, Del Neri, Zaccheroni vagy Ferrara aktuális csapatainak.
Szép napot!
SnagyP 2014.02.18 13:23:38
@JUVE76: 1. Miért játszatná, amikor mindenki jobb formában van.
2. Caceres sem játszik, szerinted őt is kifütyülték volna, ha lecseréli?

Lehet, hogy értelmetlen a vita, mert Te nem szereted Contét, de nekem szimpatikus és az eredményei is.
Ja és Capello vajon ezzel a kerettel BL elődöntőig juttatta volna a csapatot?

És még vmi, ami (nekem legalább is) Conte mellett szól emberileg:
www.youtube.com/watch?v=NqbPoMonFuA