Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bebur

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rákérdeztem, hogy végülis meddig várjak még, erre megint megkaptam a magamét. Végül kiderült, hogy nem tudnak kijönni, hiába vártam, át lettem verve. Tisztelt Praxis!   Első dühöm elmúlta után úgy gondoltam, hogy megküldöm önöknek a héten velünk lezajlott események…..
Bebur 2013.04.07 22:59:10
Nem bírom megérteni az olyan kommentelőket, akik ilyenkor rendre az állami szolgáltatókat védik és a beteg gyerekét féltő anyát fikázzák, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy egy állami szolgáltató alkalmazottja bunkó stílusban beszélhet azokkal, akiktől a fizetését kapja.

1. Engem kurvára nem érdekel, hogy mi hogy megy Angliában, Németorsázgban vagy Középföldén. Majd ha itt is annyi lesz az átlagfizetés amiből ugyanannyi adót vesznek le mint ott, akkor majd hívok taxit, addig viszont ha az állam az én pénzemből fenntart egy szolgáltatást, akkor teljes jogom van elvárni, hogy az normálisan működjön és ha épp igénybe akarom venni, akkor a rendelkezésemre álljon.

2. Engem kurvára nem érdekel, hogy az orvos, ügyeletes diszpécser, rendőr, okmányirodás, akárki mennyit keres: ha nem tetszik, tessék másik állást keresni, de amíg az én adómból kapja valaki a fizetését, addig elvárom, hogy szolgáltatóként viselkedjen és ne úgy, mintha szívességet tenne nekem, amikor hajlandó a munkaköri leírásában foglaltaknak elget tenni. Tessék próbálkozni a versenyszférában, aztán majd kiderül, hogy meddig lehet ott húzni hasonló hozzáálással.

Csűrhetjük-csavarhatjuk ezt akármeddig, az ilyen hozzáálásra egy szolgáltató részéről nincs elfogadható magyarázat. Ha rajtam múlna, az érintett diszpécser"hölgy" holnap már a munkaügyi központban állna sorba segélyért, a felettesével együtt.