Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bmartin

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az illegális játékbarlang folytatta tevékenységét, az érdeklődők köre kismértékben nőtt (7 fő - köztük egy kibic)Képünkön a hét győztesét és leggazdagabb emberét láthatják.A póker után egy másik intellektuális  játékot játszottunk: Mr. X.Boross…..
Sziasztok!Az eheti vidám vasárnapot az osztállyal töltöttem Londonban. Az eddigi társaságból sajnos senki nem jött el a piccadili-n tartott találkozóra...           ..
A hangulatról árulkodjon ez a felvétel. A halk sütőtök majszolgatás (made by Gábor) rövid idő alatt átcsapott hangos Merlines iszogatásba. Ezennel megéltük az első dupla helyszínes vidám vasárnapot. ..
 Ez a fotó - ellentétben az előző hetivel - a létszám csúcsán készült... :) A fotó önmagáért beszél. Cami, Te mit éreztél?..
Infantilis utópia Első vasárnap 2008.10.06 00:28:00
Az első közös vasárnapunk legfontosabb eredménye, hogy megszületett eme remek blognak az ötlete. éljen!Ezenkívül fontos még megemlíteni, hogy Most Mutasd Meg-ben "A Fiúk és Sári" (Geri, Boross, /Sári/) elsöprő győzelmet aratott a "Finkbrau Allstars SuperTerror"…..
A projekt honlapja ittA dolgozatok:Boross Martin  Fancsikai Péter Boronkay Soma Szabó-Székely Ármin ..
Színház-ügy Prizma Színház 2008.01.19 13:21:18
Elindult a Prizma Színház weboldala!Az amatőr és diákszínjátszó társulatok új befogadó színháza szeretettel vár minden érdeklődőt Nyitófesztiváljára!Időpont: Február 16. (szombat), Február 17. (vasárnap)Helyszín: Alternatív Közgazdasági Gimnázium, Raktár utca…..
Intenzív osztály Ez a blog... 2007.11.21 19:28:00
... a Színház - és Filmművészeti Egyetem negyedéves színházi dramaturg szakos osztályának blogja. Főként általunk látott előadásokról olvashatsz beszámolókat/kritikákat. Kommentet bárki írhat, lehet reagálni az írásokra. Jó blogolást!az osztály (a legfrissebbeket…..
bmartin 2007.12.05 00:26:57