Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kopasz Béla

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi történik, ha a magyar gazdaságtörténet legdrágább, orosz hitelből finanszírozott beruházása, a paksi atomerőmű bővítése ellen szóló érveket mutatnád be a saját honlapjaidon, és ehhez lefoglalod a stopaks.hu és a nopaks.hu domain neveket? Hát persze, hogy bepanaszol az MVM Paks II. Atomerőmű…..
Kopasz Béla 2017.10.06 01:39:25
@Bolshevik: Utálod, ha képviselik az érdekei, ugye?
A ballib rászállt a TESCO tizenvalahány üzletének bezárása kapcsán a kormányra. A ballib szimpatizánsok is isszák a balos média eltévelygett írásait. Fogalmuk sincs a valóságról, de mint azt majd látni fogjuk, eszeveszett sivításba kezdtek. De nézzük mi is a valós…..
Kopasz Béla 2015.01.25 23:41:12
@Sonyó: Koma! Ezt az extraprofitos marhaságot honnan veszed? Eddig csak gőzölt agyú Fidesz fanoktól és hivatásos kormánypropoktól hallottam, mindenféle kézzel fogható magyarázat, bizonyíték nélkül. Csak úgy ki szokott "büffenni" belőlük.. "Ha szar az áru, nincs vevő." Hasonlítsd össze az árujukat a CBA áruival. Vajon miért tömöttebbek a Tesco áruházai? Ahhoz képest, hogy pancsernek tartod a könyvelésüket, mutass egy hazai céget, aki ennyi országban hozott létre üzleteket, mit a Tesco.
Nehéz hónapok, évek várnak Németh Szilárdra, Csepel jelenlegi fideszes országgyűlési képviselőjére, rezsikommandósára, ha vasárnap nem választják meg honatyának. Erre olvasónk hívta fel a figyelmet. Ha sem egyéniben, sem listán nem kerül be a parlamentbe, akkor számára vége…..
Kopasz Béla 2014.04.06 00:47:37
@Böszmelopás 14,9%. Szavazz hogy meg legyen nekik!!:
Ha soha többé kommunistákat, akkor mit keresel a Fidesz oldalán. Ott a legtöbb .
A Hírtelevízió politikát csinál. És élvezi.Múlt szombaton rendezték az MSZP nagygyűlését, amelyen a Mesterházy-beszéd közben elhangzott egy bekiabálás. (Sőt, nem is egy, de ugye csak egyet hallunk folyton.). A Hírtévé vasárnap déli híradójában leplezte le, hogy mi…..
Kopasz Béla 2014.02.01 00:05:06
@DrPepper: Ha igaz lenne a hír, nem pedig a HírTv manipulációja, (mint már többször)akkor is mi a gond? A házelnök kötelezhetett?
Csókolom! Nem kellene fényképezni! – ordította nekem ma délelőtt a Vámház körút 14-re újabb, most az ellenzéki összefogást gúnyoló molinót szerelő úriember. Hogy félre ne értsem a véleményét, még a középső ujját is felmutatta.  Mégis, mi szégyellni való…..
Kopasz Béla 2014.01.23 00:35:07
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ember! Eltévesztetted, mint a kék pólós a sárga lelátón. Ez itt a Föld nevü bolygó, azon belül is Magyarország. Amit írtál, az valamelyik másik bolygón történhetett, mert ez egy nettó baromság. Az a fajta agyament, amit a gerinctelen gondolkodásra képtelenek szajkóznak, mert hallották valakitől.
Kopasz Béla 2014.01.23 00:45:11
@_most_: @Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Persze téged egy cseppet sem zavar, hogy az általad soroltak elleni perekről sorban kiderültek, hogy koncepciósak. Az ilyeneknek, mint te, jó beetetés volt, mert bár a vádlottakat sorra mentik fel, lehet emlegetni őket negatívan. Pszichológia.
Michael Knight Európai szégyen 2013.05.10 09:44:35
Gondoltam, megvárom az éjfélt, hátha mégis mond valaki a kormány részéről valami szépet Európa napja alkalmából. De idehaza csak egy újabb hadüzenetre futotta, és még az is csak a balfék Rogántól. Szégyen. Lehetne most patetikus dolgokat írni Európáról - megjegyzem: lenne…..
"Zuschlag János civilszervezetek révén 75 millió forint állami támogatás jogosulatlanul megszerzésében működött közben és 8,5 év letöltendő fogházbüntetést kapott."A Fidesz-KDNP kormányzás szerencsére megszüntette az állami korrupciót, nincsenek már többé béna…..
Kopasz Béla 2013.04.27 00:27:08
@Balibgeczyk: Nagyon nem vagy képben komi: "MErt ha itt viszaszavazák a komcsikat a libsikkel az élen, akkor NEKÜNK VÉGÜNK!!"
A komcsik most vannak kormányon:
1. Balogh Gyula: MSZMP tag,
2. Boros Imre MSZMP-titkár, III/II együttműködő D-008
3. Boross Péter: MSZMP tag, DÉLBUDA III/III
4. Chikán Attila: MSZMP tag,
5. Csintalan Sándor: MSZMP és MSZP tag, jelenleg a Fidesz és a HÍR TV egyik fő ideológusa
6. Deutsch Tamás: KISZ titkár,
7. Fónagy János: MSZMP tag,
8. Harrach Péter – MSZMP-tag,
9. Hoffmann Róza: MSZMP tag (önéletrajza szerint ezt a kompromisszumot kényszerből megkötötte)
10. Járai Zsigmond: az első Fidesz-kormány pénzügyminisztere — az utolsó kommunista kormány államtitkára, volt MSZMP-tag
11. Kerényi Imre: MSZMP alapszervezeti titkár,
12. Kövér László: KISZ-titkár, az MSZMP Központi Bizottsága alá tartozó Párttörténeti Intézet tudományos munkatársa (az egyetem elvégzése után azonnal, mivel a nagypapa 1919-es VÖRÖSKATONA volt, az egész Kövér család ebből élt a Kádár rendszerben) és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)
13. Ligetvári Ferenc: MSZMP tag,
14. Martonyi János: MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő,
15. Matolcsy György: nemzetgazdasági miniszter — volt MSZMP-tag, III/2-es ügynök
16. Mikola István: Hazafias Népfront alelnök
17. Orbán Viktor: gimnáziumi és egyetemi KISZ titkár, a papa MSZMP titkár
18. Pintér Sándor: MSZMP titkár,
19. Pozsgay Imre: MSZMP PB tag,
20. Schmitt Pál: az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
21. Stumpf István: alkotmánybíró, az első Fidesz-kormány minisztere — volt MSZMP-tag, a Hazafias Népfront egykori alelnöke
22. Rogán Antal – KISZ-titkár
23. Szabadi Béla: MSZMP tag, munkásőr,
24. Szita Károly: III/III együttműködő,
25. Szűrös Mátyás: MSZMP KB tag,
26. Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
27. Varga Mihály: KISZ titkár,
28. Vonza András: MSZMP tag,
Az utóbbi időben több alkalommal is olyan jogszabálysértés miatt indult eljárás aktivisták ellen, amely a polgári engedetlenség formáját öltötte. A legnagyobb visszhangot kiváltó akció a Fidesz-székház jelképes elfoglalása volt, de nem ez az egyetlen eset. Most sorra vesszük…..
Kopasz Béla 2013.04.07 01:27:59
@Vkki: Talán felzabálták odabenn a büfé készletét?
Kopasz Béla 2013.04.07 01:29:16
@Blogger Géza: szóval te sem láttál semmit az eseményről, csupán a lakáj médiából tájékozódsz.
Kopasz Béla 2013.04.07 01:33:56
@Blogger Géza: Nos a felsoroltak közül egy sincs amire odafigyelnének. A kerítésen való átmászásban mit találtál erőszakos provokációnak? Vagy a gyilkos és társa fellépésére gondoltál, akik tényleg erőszakosan húzogatták el az ott levőket? Esetleg a savas patkány jutott eszedbe, netalán az a vén kripli, aki szaggatta a némán tűrő fiatalember nyakába akasztott papírt? Mert az tényleg undorító és erőszakos volt. Persze tudom, a vakbuzgó seggnyalás közben nem nagyon látni a tényeket. A fényesítés alatt álló üllep nagyot kitakar a világból.