Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Endre007

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egy évvel ezelőtti termékeket általában feltűnés nélkül újra lehet hasznosítani, amíg az évszámok hasonlítanak. Naiv vásárló visszament a komáromi Lidlbe, hogy még több lejárt Balaton szeletet vegyen. Kiderült, hogy a tejcsokis széria még fél évig tartja magát, az…..
Endre007 2013.04.06 22:07:05
Jó napot!

Lenne pár gondolatom a videóval kapcsolatban. Először is leszögezném, hogy a lejárt termékek kereskedelmi forgalmazását teljes mértékben ellenzem, ám a szándékosság kérdése jelen esetben erőteljesen megkérdőjelezhető. A postot követő pár sor pedig azért elgondolkodtató és hatásvadász. A balaton csoki az ártábla tanúsága szerint NEM akciós 79 forintért, valamint a látható balaton csokik minden kis és nagykereskedőnél kaphatóak. Ezeket nem a Lidl csomagolja, így félrevezető megállapítást tett azzal, hogy ez egy remek átverés a Lidltől. Ez nem az ő átverésük. Ez csak egy vevőcsalogatás a balaton csoki gyártójától melyet a Lidl is forgalmaz. Más kérdés hogy lejárt a termék, de nem ezért került akcióba.

A másik amire felhívnám a figyelmét és szeretném ha elgondolkodna ha eddig nem tette volna még meg. Szeretnék ebben segiteni. Belegondolt abba, hogy egy ilyen mértékű botrány bizony áldozatokat követel egy ilyen multinál? Tegyük fel a boltvezetőt meghurcolják, esetleg kirúgják mert a több ezer általa felelősséget vállalt termékben volt lejárt.....hm. Ha az édesség sornál tovább is kalandozott valaha egy ekkora áruházban akkor bizonyára látta, hogy valóban több ezer terméket forgalmaznak, amiknek folyamatos ellenőrzése csakhogy nem lehetetlen. Vagy rugják ki a raktárost aki kirakta polcra az árut azért hogy az Ön blogocskája olvasottsága megugorjon? Szép mondhatom. Vagy tudok még jobbat amibe maga bele sem gondolt:
Minden kereskedelmi egységben legyen az lidl, tesco, aldi stb szigorúan tilos bármilyen képi vagy hangi anyagot rögzíteni!!! Az áruházakban általában van biztonsági szolgálat, ami azt jelenti, hogy ha magának nem szólt senki akkor vagy nem volt éppen szolgálat vagy az őr nem vette észre. Ez esetben valószínüleg ő is megválhat az állásától. Mi van ha épp wc-n volt miközben maga filmet forgatott? Mi van ha a biztonsági őr egy 3 gyermekes családapa akit a maga rosszindulata és hírnévhajhász blogos posztolása miatt kirúgnak. Ebbe belegondolt? Egy normális jó érzésű EMBER szólt volna egy ott dolgozónak, felháborodott volna, kapott volna sűrű elnézést vagy valamilyen ajándékot, a terméket pedig bevitték volna a raktárban, hogy ne forgalmazzák tovább. Ehelyett maga bement a ki telefonjával készített egy szánalomra méltó Blikk által is megirigyelendő oknyomozást. Természetesen a csokit maga is hagyta ugyanúgy az eladótérben, nem szólt senkinek, hogy mások is nyugodt szívvel vásároljanak belőle. Gratulálok, ez valóban elismerésre méltó tett volt! Szívből kívánom, hogy a lidl semmilyen elnézést se kérjen magától. Sőt! Remélem hogy a megfelelő jogi lépéseket megteszik ön ellen, amiért a tiltás ellenére az áruházban videó felvételt készített. Remélem azért okoz majd a kis bejegyzésem pár elgondolkodtató percet önnek. Mivel maga miatt 2 ember minimum elveszítheti az állását és még annyi sem volt magában, hogy szóljon a lejárt termékről. Gratulálok.