Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szövegíró

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boltolásról van szó. Át kell menni a szemközt található benzinkúthoz, de ki menjen? Úgy felcsapnak az indulatok, mintha Mordorig kéne elvinni az Egy Gyűrűt. A vége az lesz, hogy mindenki. Itt megismerjük a nyakán, fülén és fogán is aranyat viselő boltvezetőt, Dontát. Ő mindig…..
szövegíró 2013.04.09 09:56:33
@triforce:
Köszi az infót! Igen, pl. ebben a részben a szüléses téma rövidebbre volt vágva a magyarban, ill. a bepisilés is kimaradt. Amúgy az angol nyelvű szövegkönyvben én is látom ezeket, csak a kép hozzá nálam az EU-s, az alapján kell dolgoznom. De akkor így oké, értem, nem pánikolok, hogy netán más ment le adásban, mint amit írtam. :-)
szövegíró 2013.04.09 10:02:26
@apple6aba:
Köszi! :-) A fordításnál az a lényeg, hogy elég jól kell ismerni a magyar nyelvet - persze az angolt is, de az csak az első lépés.
Azt hiszem, Alana 6 éves volt, amikor az első részek készültek, forgatás közben érkezett el a 7. születésnapja.
szövegíró 2013.04.09 10:07:02
@triforce:
Nekem nagyon is lejött Alana olvasási-számolási tudománya, különösen, hogy a saját gyerekem most elsős (bár ő már tudott előtte olvasni, de látom, hogyan haladnak az osztálytársai a dologgal) és én is tök nagy pozitívumként értékeltem. Bár úgy tudom, az USA-ban (és azt hiszem, Angliában is) az, ami nálunk még az óvoda vége, ott már iskolának számít, vagyis kicsit korábban kezdik tanulni a betűket.
És igen, szerintem is a pozitív életszemléletet kell értékelni bennük, a táplálkozási és viselkedési anomáliák ellenére tényleg összetartó és működő családot alkotnak.
Köszi a klassz HV-ket!