Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evil linguist

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Petri Lukács Ádám, Petri György költő fia,  aki mindig az apjából élt, most Mária asszony pincsikutyájaként ír a Mandinerre.  Ez olyan sok szót nem érdemel. De...      Az urban legend szerint az a bizonyos Lukács a nevében Lukács Györgyre utal. Az egykori marxista Petri György ugyanis…..
evil linguist 2019.11.06 22:36:18
@jan: Lukács a nevelőapja vezetékneve, aki örökbe fogadta. A Petrit később vette fel. Hogy hivatalosan vagy írói névként, nem tudom.
Sokszor írtunk már róla, hogy az Origo címlapján szinte külön hely van azoknak a híreknek, amik vérszomjas bevándorlók bűneiről számol be. Sokszor ezek ugyan több hónapos, vagy éves hírek, de ezek általában nem számítanak. Ma a címlapon beszámoltak Mamoudou Gassama hőstettéről, aki úgy mentett meg…..
         A világ tudományos életének egyetlen szuperhatalma az Egyesült Államok, a világ legjobb felsőoktatási intézményeinek többsége amerikai.         Az amerikai polgárok nagyjából fele szerint Ádám és Éva történelmi személyiségek voltak, több mint harminc százalékuk szerint Isten hét nap alatt…..