Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smigi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem én adtam neki ezt a megtisztelő címet, hanem az amerikai közönség: a The Conjuring, azaz a Démonok között mind a kritikusoknál, mind az IMDb-n, mind pedig a kasszáknál kitűnően teljesít, és méregdrága produkciókat előz be - minden tekintetben -, pedig csak egy…..
smigi 2013.08.13 16:08:12
Christopher Nolan már többször is kifejtette, hogy nagy rajongója a 007-esnek, sőt ha épp úgy hozná (értsd: az apokalipszis négy lovasa dupla szaltót ugrana a Nagy Göncöl felett), akkor talán még be is vállalna egyet. Sőt, ha így nézzük az Eredetet, akkor arra akár rá is…..
Aki látta A gyilkos médiumot, az tudhatja, hogy igen erős ujjakkal bármely kanál elnagyítható, de azt még én se tudom, hogy lehet épségben kimászni egy éhes piranhákkal teli tartályból, hacsak nem naphalakra cserélték őket. Lényeg a lényeg: négy szélhámos (Jesse Eisenberg,…..
smigi 2013.05.17 07:00:16
Tony Stark és fémes alteregója feszülten várja a ma délután érkező kritikánkat. A Vasember 3-at jó néhány mozi (Allee, Aréna, Corvin /itt az első két részt is megnézhetitek/, Lurdy, Sugár és Westend Budapesten, vidéken pedig Gödöllő és Pápa) már ma éjféltől elkezdi…..
A 2011-es ComicConon debütált az alábbi werkfilm, melyben Ridley Scott arról beszél, hogy a Prometheusban van Alien DNS, de ez egy teljesen más sztori, a mindenségről szól, és mindenkit halálra fog rémíteni vele. Nos, a filmet azóta láttuk, sokszor kielemeztük, rengeteget vitáztunk…..
Kritikusi részről szigorú titoktartás övezi Tom Cruise filmjét (a sajtó nem nyilatkozhat róla a bemutatóig), ami két dolgot jelenthet: a film vagy nem túl jó, vagy pedig akkora meglepetést tartogat, amitől eldobjuk az agyunkat. Én nagyon bízom az utóbbiban. Amíg a premierre…..