Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tippking

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         "A gazdasági bevándorlás rossz dolog Európában, nem szabad úgy tekinteni rá, mintha annak bármi haszna is lenne, mert csak bajt és veszedelmet hoz az európai emberre, ezért a bevándorlást meg kell állítani, ez a magyar álláspont"  (Orbán Viktor a…..
Ma a korrumpálódott kormány a legsúlyosabb nemzetbiztonsági kockázat Magyarországon A hetekben zajló korrupt adóhatóság-botrány a szemünk láttára rajzolja ki, hogy az orbáni Magyarország, amiben élünk, az egy velejéig romlott, korrupt rendszer. Miután a szerdán lelepleződött…..
Rejtő Jenő, ha élne... nos, ilyen figurákat talán ő se lenne képes kitalálni. Nem törünk senki fölött pálcát: virágozzék minden virág, mindenki járja be azt az utat, amit a sors neki rendelt − kinek nyílegyeneset, kinek kanyargósat. De azért rakjuk el emlékbe, hogy van ma…..
Eddig volt a Jobbik, a valamilyen (Magyar vagy Antiszemita, nem emlékszem, végül mennyire őszinte) Hajnal, a szélbalon néhány lökött erő, amelyik kedvvel szajkózza, hogy globalizmus, globalizmus, de ennél többre még véletlenül sem jutott a világmegváltásban, van ez a nagyon furcsa…..
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult; rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat a napokban közöljük. * Tamás Gáspár…..