Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joulupukki Apó

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csak napjainkban számolnak be különös jelenségekről, a több száz, sőt több ezer éves történetek arra utalnak, hogy ufó-észlelések, már az ókorban is voltak. Az ismeretlen, azonosítatlan repülő tárgyak gyakran kerülnek a figyelmünk középpontjába, mivel szeretnénk hinni abban, hogy nem vagyunk…..
Tarlós úr leköszönt a főpolgármesteri székből, ezentúl a kormány oldalán lesz jelen tanácsadóként, a stafétabotot pedig átvette az ifjú kihívó, Zugló expolgármestere, Karácsony Sándor, izé, Gergely. Sok sikert kívánunk mindkettejüknek, de jelen bejegyzés célja az új főpolgármester szembesítése a…..
Azt hiszem, megvilágosodtam. Végre összeraktam, mi az összefüggés a foci, a TAO, Paks 2 és a hajléktalan törvény között. Egyszerűen zseniális! Amikor rájöttem, miféle rejtett kapcsolat húzódik a felsorolt dolgok között (holott látszatra semmi közük egymáshoz), a felismerés akkorát koppant, hogy a…..
Erős szlogent talált a DK, amely hétvégén mutatta be választási programját. Összehozzuk Magyarországot - ezt ígérte Gyurcsány Ferenc. Nem lesz könnyű dolga, de ő legalább megpróbálja. Nyert már választást, tudja, mi a tét. Megnéztük, mit kínál a Demokratikus Koalíció. Akkor nézzük a listát,…..
A Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) a 2014-20-as EU-ciklusban elosztott pénzekből egészen jelentős összeget, több mint 300 milliárd forintot kap. Soha ekkora nagyságú forrással nem gazdálkodtak még a tópart települései, eleve, mivel a Balaton, mint adminisztratív hatalommal bíró régió nem létezik,…..
Sokak örömére végre elromlott Subba Dávid kamerája, így emailben csinált mélyinterjút a világ harmadik legesztétikusabb látványt nyújtó odujának házigazdájával. A faszt! Csak a bronzbula nem vállalta arccal a videós válaszolgatást Akit érdekel, annak itt a teljes…..
Joulupukki Apó 2015.11.20 16:44:37
@Hugyecsek Máté: "A jövő pinája a segg!" -mondta nagytudású barátom :-) Én meg a múltban élek.
Mocsai Lajost egyetemi tanárrá avatta fel az egyre inkább Schmitt-féle motor-üzemmódba visszaváltó köztársasági elnök úr - jegyezzük meg: a teljes felsőoktatási szféra "főnöke", Balog miniszter úr javaslatára. Nincs persze MTA doktori fokozata, meg valójában semmilyen se,…..
Joulupukki Apó 2015.08.19 23:53:31
@Holger Hartland: Edzőként megnyert mérkőzéseket veszített el, mert bepánikolt és magára hagyta a csapatait.
Ha olyan minőségű játékosokat raknak egy átlagos edző keze alá, mint amilyenek nélkül ő el sem vállalta a pozíciót, bármelyikük most MTA-tag lenne.
Mocsai mint ember ? Kérdezd a játékosait!
Koko Kovacs előbb bevallja, hogy nem fideszes, majd amikor ez kisebb vihart kavar az interneten, már azt állítja, hogy soha nem is volt az. Ilyen az, amikor a biodíszlet visszamenőleg is föllázad. Nem vagyok Fideszes!! Nem is voltam!! Akkor sem amikor felültem a tribünre..akkor sem…..
Vannak ám nagyon ráérő kreatív emberek, aki egy jó ötletet kihasználva szereznek pár jó percet más embereknek. Így van ezzel a Conny és Marcus Morgenroth páros, akik a Muppet show főszereplőjével együtt járják a világot. Nagyon jópofán fényképezik a kalandokat, ahogy ez a…..
Joulupukki Apó 2013.04.05 09:51:45
@doggfather: Biztosan látták az Ameliecsodálatos életéről szóló filmet, mert az leginkább erről szól.
Nem szégyen a jobbtól lelesni az ötleteket