Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coosa sam

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell ennyire irigynek lenni, se mutyit kiáltani rögtön Lázárt meg az ingatlanügyét látva. Szó nincs luxusról, mikor Kósa, Rogán budai ingatlanjaihoz képest a lakás egy garzon, Szijjártó kecójához képest meg max seprőtároló lehet. Ennyi meg csak jár egy…..
Megsajnáltam Soltész Miklós tegnap. Emberünk úgy néz ki a kormány kudarcba fulladt párválasztós ostobáskodása után, mint egy bélhurutos pitbull, akibe már csak hányni jár a lélek. Valahol megértem. Szar lehetett a kamerák előtt sanyarogva arról beszélni, hogy se az…..
coosa sam 2013.05.28 14:52:36
@bella _ciao: Kárpát-haza szülöttei

Ez a Sajó „egy ideig a Verbasz és Vidéke c. lapot is szerkesztette” ez valami vidéki porno újság szexéhes oligarcháknak?Akkor már Kovit is megemlíthetné, aki még egy pucér Oscart is nyert
Trafiklandon koncesszió tulajdonosnak sem fenékig arany dohánylé az élet. Gondoljunk csak bele: ÉdesViktor hiába kérte, hogy a gondosan kiválasztott elkötelezett jobboldali koncessziógazdáknak a Lázár ötletnél is két százalékkal nagyobb hasznot faragjanak valami gránitba 20…..
coosa sam 2013.05.14 08:11:49
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A koncepció része, hogy bevezetnék a szociális temetések lehetőségét. Ez a rászorulók számára lehetővé tenné, hogy a temető fenntartója ingyen biztosítsa a nyughelyet, az állam pedig a kellékeket, ha a az eltemettető vagy az általa felkért személy személyes közreműködést vállal a temetés során.

Ezek közé tartozna egyebek mellett az elhunyt felöltöztetése, a sírhely kiásása, a ravatalozás, búcsúztatás, illetve a koporsó, urna leengedése, behantolása.

Újra éled a csináld magad mozgalom,megjelennek majd a Hogyan ásd meg a sírodat,a Milyen a jó ravatalozás vagy a Hogyan készítsünk koporsót házilag című szakmai kisokosok.Hiába, ha egy üzlet beindul...
Varánusz Társalogjunk nácikkal? 2013.04.25 04:58:03
Egyszervolt országban nem könnyű eldönteni szóba álljunk-e a nácikkal. Igen, utóbbi alatt a közbeszéd többnyire a Jobbikot érti továbbra is, a bíróság ítéletét a párt egyes képviselőinek és holdudvarának megnyilvánulásai után Vona Gábor nagyjából a hajára is kenheti, a…..
coosa sam 2013.04.25 12:27:45
@Buga.Jakab: vagy egy keresztyény (akár papon) amikor dugáson stb szexen kapják...

ezb természetes dolog... ez csak nekik probléma... "ÁLSZENTEK"

nem tudom, milyen elképzeléseid vannak a szexről, de amit a képen látok a nemzeti főmotorosról, az számomra egyáltalán nem természetes!!!!
az üzletszerű kéjjjelgéss meg nem felel meg a ner előírásoknak/ sem
Egyszervolt ország igazminisztere tegnap az Infórádióban megaszonta a tutit: a politikai hirdetésre kíváncsi nerpolgár szokjon rá a köztévére, és ha problémája van az alkotmányossággal akkor ő maga - mint közvélemény, nyilvánosság - az újságírókkal és közelebbről meg…..
Egyre érdekesebb kampányfogásokkal jönnek elő a pártok ahogy lassan de biztosan élesedik a verseny. A Jobbik és Vona Gábor személyesen meghirdette a faszbúkon a Nagyszülők Felvilágosítási Kampányát. Nem hagyják ezek az aktivistákat ücsörögni a lengymelegben annyi szent. A…..