Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dbzsen

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mennyire erős gyomor kell egy viszonylag hosszú humoristakarrierrel rendelkező párosnak, hogy a biztos munkahelyért cserébe arcon köpjék saját magukat, és felvegyék a köztévé Obersovszky-tempóját? Bevallom, fogalmam sincs, de amit tegnap véletlenül elkaptam az M1 Szálka,…..
Sok üvöltözéssel és egymás szavába vágással tarkított párbajon feszült egymásnak a saját bevallása szerint és fiatal kora ellenére 501 nemiszervet magába fogadó VV Charlotte és VV Dorka, aki VV Zsolt babájaként szerepelt a műsorban. (Még mielőtt: a megegyező vezetéknév…..
Az X-faktor idei utolsó előtti adásának egy nagy kérdése volt: bejön-e a konteóhívők hetek óta a netre üvöltött rémképe, és a By The Way berugdosódik-e a dötőbe, miután egyszer már hazazavarták őket, és csak Bozsek Márk visszalépése (ezt is idézőjelbe kéne tenni?)…..
Dbzsen 2013.12.15 11:37:18
Kis késéssel most megint le lehet borulni az X-Faktor-oltár elé, de csak a mosakodás végett, így is jobb később mint soha. Pláne, hogy az előselejtező végére csak betódultak a kretének, így lesz mitől örömre húzni a szánkat. A szokásos drámai zenei aláfestéssel körítve…..
Dbzsen 2013.09.28 19:54:51
Izomból rágyúrva a múltkor sérelmezett lagymatag fos hogyvoltra, most keményen belerántok a tutiba és megmutatom. (Amúgy nem kimondottan a műsorral van bajom, hanem azzal, hogy minek van ennyi tehetségkutató, amikor érdemben egyik sem különbözik a másiktól. Na meg az, hogy…..
Dbzsen 2013.09.26 16:05:17
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
Dbzsen 2013.09.08 22:00:52
comment:com Porsche 700 000-ből 2013.04.04 15:00:00
Mindenkinek van egy álomautója, nekem is, pedig nem is tudok vezetni (szerény álmaim vannak, egy Chrysler PT Cruiserrel már nagyon elégedett lennék), és sokan nézegettek már lelakott autókat a neten, amiket majd Pistával felújít és elad egy kis haszonnal, aztán abból vesz egy…..