Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dinamo

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Friss MTI-hír:Két olyan népszavazási kezdeményezést is hitelesített az Országos Választási Bizottság (OVB) szerdai ülésén, amelyet a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke, Vona Gábor adott be.Az egyik kezdeményezés szövege: "Egyetért-e azzal, hogy a szándékos…..
                      A híres egyfejű Jézus Figyelemreméltó az idei gay pride felvonuláson szerepelt JESUS HAD 2 DADDIES transzparens utóélete. Egy hét alatt híre bejárta a fél…..
Az új szerverszolgáltató is lekapcsolta a "korlátlanul magyarokat"(sokunk örömére).Az Amerikaiak Nyilai ismét lecsaptak? Bizonyám!Ezt olvashatjuk a kuruc.infón:Kínai típusú cenzúra az amerikai LayeredTech cégnél is Kedves Olvasóink!...A LayeredTech is adós maradt a…..
Csak egy rövid pillanat erejéig: ma van a Bastille lerombolásának és a francia forradalom kitörésének 219. évfordulója. Azért emlékezünk meg erről, mert minden, amit ma jogról, társadalomról és politikáról tudunk, valamilyen formában ehhez a naphoz kötődik, illetve a…..
A Baby Sisters és a Spice Girls után újabb lányzenekar fog óriási sikert aratni: itt a Tenorions, három japán lány, akik mindannyian kizárólag a Yamaha új, forradalmi hangszerén játszanak, élőben is akár. Ketten közülük, Nynn és Cici komponálják a kemény, erősen repetitív…..
Érdemes végignézni. Készítőjük részt vett a Meleg Méltóság Menetén, és kitartóan dokumentált. Ráadásul a zene is jó...Vérengző nácik! Vonagló buzik! Meztelen leszbik! Eddig sosem látott képek Jézus Krisztus magánéletéből! Molotov-koktél és tojásrántotta!…..
Többszereplős melodráma sok testi szerelemmel, amiben főszereplőnk egy búcsúszexszel ugrajta ki a nyulat a bokorból. A történetben új garbót is kell vásárolni.Sziasztok,inkább tanulnom kéne, mint ide írni, de abban reménykedem, hogy ha kiirom magamból akkor utána jobban megy a…..
w A programozó magányossága 2007.12.03 06:30:00
Történelmi szombat hajnala ez a hétfő. Jön, jön, jön! Navracsics Tibor presents: Program of the Fidesz. December 8-tól a mozikban. Az elmúlt másfél évben a Fidesz háza tájáról a legmókásabb magyarázkodások keltek szárnyra arról, hogy miért is nincs nekik programjuk. Azt egy…..
Volt már ma egy bizarr véradásos poszt, de akkor itt van mégegy. Igazán brutális állapotba került Jehova egyik portugál tanuja, akinek 14 évesen támadta meg egy érdaganat a száját, viszont vérátömlesztés nélkül (amit ugye tilt a vallása) az orvosok eddig nem tudtak segíteni…..