Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h.chris

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
           ...miért is? Társaságban nem túl kommunikatív, a csaj barátai butának tartják őt, és finoman szólva nem a Windsor-házból szalajtották. Posztolónk azon rágja magát, hogy fogadja el párját most már ilyennek, vagy kezdjen el a szakítás irányába mozgolódni, vagy egyáltalán ne törődjön mások…..
                       „Nem csaltam meg, nekem a többi nő idegen, sosem voltam áruló kapcsolatban. Azt hittem, ami köztünk van, egy életre szól” - Amikor egy házasságban az egyik fél hirtelen megváltozik és már nem lehet vele beszélni, hiába szereted őt, valamit lépni kell, ha nem akarsz idegileg…..
„Nagyon örülnék, ha a párom magához térne és nem utasítana vissza, mert nekem éppen annyira kínos kuncsorogni azért, ami járna” – Posztolónk úgy érzi, párja csak kifogásokat keres, hogy elkerülje a szexet. Nem bajlódik többet a szexuális téren passzív nővel, inkább…..
„Élvezem a függetlenséget, tetszett a lehengerlő stílusa és nem úgy álltunk hozzá, hogy rögtön az ágyban kössünk ki” – bár a kiszemelt férfinak van barátnője, többeknek is csapja a szelet. Posztolónkkal csak barátilag óvatoskodik: még. Hány vasat lehet egyszerre tűzbe…..
„Ha a vonatjegyét egyszer kifizeted, még rendben, nagylelkű voltál. De ha állandóan, akkor hülye voltál” – és ha két hét ismeretség után már hozzád akar költözni, sőt, lakberendezési javaslatokat is tesz, légy résen. Társkereső levélírónk a tapasztalataiból küldött nekünk egy csokrot. Most…..