Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mertkellet3

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegasztok! Bocsánatot szeretnénk kérni a késésért, de sajnos technikai okok miatt 2 napot késtünk az eredményhirdetéssel... Remélme megbocsátotok! Mindenesetre végre elérkezett az idő, hogy kihírdessük a Negyedik Anime Manga Palota nyereményjáték nyerteseit! Mint…..
Szegasztok! Tudjátok, nagyon, nagyon dühös vagyok az anime piacra, ugyanis amíg olyen szemetek, mint a School Prison kb 1-2 év után már kapnak anime adaptációt, addig az olyan minőségi mangák, mint a mai alanyomnak kb 15-18 évet (!) kellett várnia arra, hogy egy anime stúdió…..
Ez blogunk eddigi leghosszabb cikke, ha el akarod olvasni nyomj a tovább gombra. Ahhoz ezt a témát feldolgozzuk, ahhoz meg kell tudnunk a szóban forgó szavak jelentését. Manga: A klasszikus japán ukijoe festészet és a nyugati művészeti hatások találkozásából fokozatosan jött…..
mertkellet3 2013.11.10 17:39:58
@Tamara Hiny Szarkova: Először is megköszönném hogy elolvasta! (csak irodalom házinak ütöttem össze 20 perc alatt), tehát semmit sem kell komolyan venni, csak az a szomorító hogy ezek az információk tapasztalatból és saját ökörködő fantáziámból születtek.
    Bende Márton: Nekem Budapest az otthonom, a szülőhelyem, és az a város, ahol mindennapjaimat élem le. Itt járok iskolába, itt lakik (szinte) az összes barátom. Nekem minden nap egy új kalandot jelent, amikor reggel és délután a buszon egyre furcsább és…..
József Attila: Ringató c. verséhez készített képverssünk. Itt a vers hogy te is készíthes hozzá képverset: Holott náddal ringat,holott csobogással,kékellő derűvel,tavi csókolással. Lehet, hogy szerelmefölderül majd mással,de az is ringassailyen ringatással.  …..
Szempont Petőfi: Négyökrös szekér Juhász: Falusi lakodalom A vers tárgya Az első két versszakban a táj leírásával foglalkozik, míg az utolsó kettőben inkább az elbeszélő és Erzsike cselekvéseiről. Az egész a tájleírásról szól, nincs benne…..
A Shakespeare által írt híres tragédiában, a Rómeó és Júliában lévő tragédiát többféleképpen is meg lehetett volna akadályozni: - Rómeó tudná, hogy Júlia tetszhalott (bizony a tudás néha nem árt); - Júlia nem játszik halottat; - nem lett volna náluk méreg; -…..