Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tojásosnokedli

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mókás helyzet: halmozottan bűnös utas jelent föl ellenőrt, ami eleve nehezen állna meg egy filmbéli esküdtszék előtt. Mivel azonban nálunk nincsen esküdtbíráskodás, az élet meg nem egy film, hanem egy Homár-poszt, a felvett kérdés csak ottmarad a levegőben. Elveheti-e a…..
  Augusztus végének megfelelő, meleg nyári napnak ígérkezett a nap. Előre eltervezték, hogy a Margit szigetre mennek strandolni. A Nap meghozta várt eredményt, kellemesen meleg időt hozott. A lányon kétrészes bikini, Balázson sötétkék úszónadrág.- Bekenem a hátad.…..
Becat BKV 2008.01.23 10:03:05
A következő életemben BKV vezérigazgató szeretnék lenni! Az a tökéletes munka! Egy igazán kaotikus vállalat élén állni, hatalmas pénzeket havonta zsebere tenni és év végén jutalomért járúlni. Igen ezt tényleg így kell csinálni!Azért az elgondolkodtató, hogy miért is kapja…..
Edét az űrbe 2007.12.05 08:57:00
krssssss...ads.......hrpp.......azt aka........khrrssssss...nem..............sssssssss...lépegető exkavátorrssssssssssssss......hamarosa....hrrrrrrrrrrrrrrrr......bip..... rkrkrkrkrkrhhhhhhsssss...........embe...........................
tojásosnokedli 2008.01.15 21:36:46