Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barnadé

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbb Jáksó volt az, aki konkrétan a sajtónak tulajdonította egy grandiózusnak tűnő ötlet bebukását, ő a Marslakók című elképesztően alacsony színvonalú (direkt nem azt írtam, hogy fos), pénzszivattyúnak használt sorozat földbeállását követően nyilatkozta azt, hogy a sajtó miatt bukott meg.…..
barnadé 2017.04.25 18:14:29
barnadé 2017.04.25 18:20:44
@fuckin' country: a kormánytól független, ez így helyes. De hogy önmagában nem független az kurvaisten
  Visszaszáll a reggeli tévés magazinműsor-bizniszbe az RTL Klub, és hosszú szünet után, húsvét hétfőn indítja el a hétköznaponként 7:15-től jelentkező Reggelit, ami egyébként a csatorna egyik legelső műsora volt a Híradó mellett, és 2011-es megszűnéséig olyan műsorvezetői, oppardon, házigazdái…..
barnadé 2017.04.12 17:05:51
@Nem Penny hajója: az rtl többi képein az látszik, hogy kisebb és sokkal nagyobb a belmagassága mint a villáé, valszeg oda építették, ahol a vv5ben voltak az erőpróbák vagy mik
barnadé 2017.04.13 12:12:58
@lutria: Ah, valóban, az is ott van. Mindenesetre ettől igaz, hogy nem a villában van a stúdió, szóval attól még lehet VV :D
  Egyelőre ismeretlen körülmények között elhunyt Wels Péter Mátyás, a TV2 riportere, a Tények alapítója és egyik legrégebbi munkatársa. Az újságírót nem tudták elérni kollégái, végül elmentek a lakására, ahol a mentők és tűzoltók hívása után holtan találtak rá. A TV2 kedd esti hírműsora, a Tények…..
barnadé 2016.05.03 23:03:47
@Butters77 @dynand: Nem értem. Miért Wels ment el? Miért nem ti ketten?
Én tudok főzni, legalábbis azt hiszem, illetve fejben kurvára tudok, azt mondod tkp, azt felelem, édes vagy savanyú káposzta, és már veszem is elő a fazekat. Aztán lenne nagy meglepetés. Főzni persze mindenki tud, legalábbis azon a minimál szinten, ami az éhenhalás elkerüléséhez kell, Spál…..
barnadé 2016.04.06 00:26:16
@nick papagiorgo: Spoiler alert: az ajánlóban már feltűnt Gáspár Bea és Evelin. Csaxólok.
Amikor a nagydarab, a lábán sarut viselő kovácsember (olyan nagylábujj-bedugós bőrből készült lábbeli, amilyet eddig csak a nagyon elvadult német turistákon és egy szakállas, Marci nevű masszőrőn láttam) a Következő! című új MTV-vetélkedő nyolcadik perce körül nagy…..
Átadták a Biopolisz projekt keretében megújult Dugonics teret, Árpád teret és a környező utcákat. Téglás burkolat, új lámpák, oszlopok, betonteknő létesült, ám a biciklizés szempontjából jelentősebb, hogy gyalogos-kerékpáros zónák kerültek kijelölésre,…..