Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doriherko

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi videón látható amerikai nő anyja hét és fél hónapos várandós volt, amikor úgy döntött: megöleti kislányát. Ilyen előrehaladott állapotban már az úgynevezett vegyszeres feltöltést alkalmazzák, ami abból áll, hogy az anya méhébe sós oldatot fecskendeznek, amit…..
Korábban írtam, hogy egy lány, Enikő hamis bérletet árult a Facebook-on a Szegedi Egyetemisták csoportban, de a közösség rájött erre. A történet úgy kerek, ha megismerjük az ő oldalát is, mivel állítása szerint a bérletet csak találta és nem vette észre rajta, hogy hamis…..
Tehát akkor fél nap távlatából jöjjenek az első tapasztalatok. Síp: Hazaértem lelkesen és neki is estem a szárított csirkezúza (undi az illata, de egyébként, mint a vékonyra szeletelt bacon) és a síp kibontásának. Bogyón úrrá lett a kíváncsisága, konyhai saját kis…..
Na röviden és tömören a blogom célja, hogy megosszam tapasztalataimat azokkal, akik idetévednek és ők is velem.  Első képei egyike, ma már persze közel 4 kilós nagy "dög". Nem túl esztétikus, de az Enyém! A probléma: van egy cicám, Bogyó, akit egyébként imádok, baromi…..