Regisztráció Blogot indítok
Adatok
junkri

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amint azt már tudjátok, munkánk alapvetően Szegedhez köt minket, de vannak olyan szerencsések, akik sokat utaznak szerte a nagyvilágban, és emellett a miénkhez hasonló szenvedéllyel és lelkesedéssel hódolnak mindennek, ami Street Food. Milán ezentúl rendszeresen jelentkezik majd, és beszámol nekünk…..
Egy kis gyors feladatot kaptam, miszerint be kell állítanom Linux szervereket egy biztonságos konfigurációs sablon alapján. (Angolul kedvelőknek secure baseline config template :-)). És ha már beállítom, akkor előtte dolgozzam is ki ezt a bizonyos template-et. :-D Jó, hogy meg sem…..
junkri 2015.11.26 16:25:45
Ha a mai magyar metalzenekarok külföldi népszerűségét nézzük, a Wisdom mellett (előtt, mögött) bizony ott sorakozik a Dalriada is a dobogón. Legalábbis Európán belül, mert a Sabatonnal közös turné rengeteg rajongót nyert a kontinensen a Wisdoméknak, de ha az ismertséget a…..
Bevallom, kicsit le vagyunk lassulva, pedig azért történnek itt érdekes dolgok. A nyúl el-szem-te-le-ne-dett (*) A könyvwarez témáról már sok szó esett, a dolog nem fekete-fehér, ez világos. Bizonyos esetekben hiányt pótol, más esetekben arra kényszeríti a kiadót, hogy…..
Gondolom nem csak nekem szokott így kinézni a böngészőm:  A tabok halmozása persze egyáltalán nem meglepő dolog. A jelenlegi böngészők felhasználói felületei nem úgy vannak kitalálva, hogy azokon tömegesen tudjuk kezelni a weboldalakat. Persze lehet bookmarkolgatni, meg…..
junkri 2013.03.12 12:41:27
A minap olvastam a cikket a delmagyar.hu-n a témával kapcsolatban. A kis felmérés eredménye nem túl meglepő. A humán szakon végzettek nem, míg a reál szakon végzettek találnak munkát. Informatikusok esetében nem ritka, hogy már egyetem mellett is dolgoznak, még mindig…..
junkri 2009.10.08 08:55:10
@Alternatív karrier megoldások: a programozói munka különleges. Olyan szempontból, hogy azt teszik, amit nagyon szeretnek, és még jó sok pénzt is kapnak mellé. Szerintem a nagy részük nem akarna belevágni saját online vállalkozásba, mert minek? Ők programozni akarnak(na jó, nem a
Kis és Társa Bt-nél éhbérért), és szerintem egyáltalán nem alantas munka(ha az lenne, akkor miért fizetik meg olyan jól? miért értenek hozzá kevesen?).
Ha valaki tud fejben határozott integrált számolni, és mondjuk utcaseprő, na az, aki nem meri bevállalni!