Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Devgel

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Játék Neve: Föld Olyan, mintha 2018.12.31 15:14:22
Balázs hazaért a tüntetésről. Letámasztotta a sarokba a Monumen11-zászlót. Megköszörülte a torkát. Rekedtre kiabálták magukat. „Hogy fekszik a túlóra?! Hogy fekszik a túlóra?!” Nameg „Mocs-kos Ördesz! Mocs-kos Ördesz! Gyor-kán takarodj! Gyor-kán takarodj! Tor-kán akadódj!” Bár Balázs még soha…..
Devgel 2019.01.16 14:53:06
Szóval Balázs ne menjen el tüntetni, mert minek, Berta néni utazzon el a Grand Canyonba miért olyan lusta és az idióta fia miért vett neki új laptopot. Gézuka is lusta, miért nem biciklizik odakint Szilveszterkor. Gézuka apja meg igazán elmehetne kőművesnek mert az sokkal jobb, mint egy irodai munka. Edzőterembe járni is gáz, a császármetszéses szülés sosem indokolt, a rákos betegekekért nem lehet aggódni ? (ezt a részt nem is értettem egészen, h mit akartál vele kifejezni).

Továbbá ne nézzük le a kőműveseket, együnk péksüteményt, se joghurot. Ne nézzünk pornót, inkább tinderezzünk? (vagy ne, ezt sem igazán értem, mi lenne a megfelelő módja az ismerkedésnek a lányokkal kérlek világosítsál fel). Ne messengerezzünk a telón egymás mellett ülve, a gyerek ne tanuljon történelmet, mert az iskolában úgysem tanítanak semmi értelmeset.

Végül pedig ne menjünk Szilveszteri buliba, ne tántorogjunk haza részegen, valamint ne legyünk olyan buszvezetők, akiknek túl sokat kell túlóráznia.

Minden bizonnyal egy együgyű bolond vagyok, aki teljesen félreértelmezte az írásod és nem fogom fel a mély társadalomkritikádat. Lehet. De az is lehet, h néhány észrevételeddel még egyet is értek, de ugyanakkor felteszem a kérdést, mégis hogy a fenébe lehet Szerinted megfelelő életet élni a mai világban, ami nem jár együtt legalább egy pár dologgal amit it felsorolsz, mint rossz jelenségeket?

Gondolom pont Neked nem kell magyaráznom hányféle összefüggés meg ok-okozati viszony van mindezen társadalmi jelenségek mögött. Mindezek figyelembevételével szerintem korántsem az a legnagyobb probléma ma a társadalommal, hog Berta néni a laptopjáról néz képeket a Grand Canyonról vagy hogy megeszel egy péksüteményt. A sales manager pedig valószínűleg nagyon sokat dolgozik (tudom azt Te nem tekinted igazi munkának) hogy eltartsa a családját és azért büszke rá. A feleségét meg sajnálom, hogy ugyanolyan végzettséggel kevesebbet keres, de ez nem a férje hibája.

Nem tudom, hogy reagálsz e majd valamit erre, és ha igen, elkezdesz-e esetleg majd pszichoanalizálni vagy azt mondod, hogy mindent félreértettem vagy lesz valami frappáns, szarkasztikus félmondatos válaszod arra, amit írtam, amivel jól leiskolázol, hogy hát mennyire tudatlan vagyok. Lehet hogy szipmlán törlöd a hozzászólásom, hogy ilyen hülyék mint én ne irogassanak ide vagy azt mondod, hogy túlságosan magamra vettem az írást mert annyira igaz rám minden, amit írtál. Nos nem, nem igaz minden rám, de egy pár dolog azért igen.

Nos én meg azt gondolom, hogy a legtöbben csak próbálják élni az életüket, ahogy lehet ebben az elcseszett világban és azzal nem segítesz senkin, hogy az ujjadat rázod minden apró viselkedésre, amit helytelennek ítélsz meg, de egyébként meg nincs akkora következménye. Legalább is nekem ez a véleményem, dehát a vélemény olyan, mint a segg, mindenkinek van belőle. Ez volt az enyém.
Ismerjük a svédeket, ismerjük a kanadaiakat, de nekünk miért nincs még egy sem? Nos, ha nincs, akkor én megcsinálom - gondoltam. Ezt követte egy tett, egy E6-os a HD érdekében, majd megszületett ez a videó:  Tény, hogy erős másolása a káromkodásokban és a szövegekben az…..
Nem tőlem, mert nekem az már meg sincs (nem is lesz többé), de Katamori nevű olvasóm készített hozzá egy kiegészítést. Ebben a patchelt verziót mutatja be, elég szókimondóan. Pár dolgot, amit bemutatott, már említve volt a blogon is (pl az a manus) de azért Rigs fanatikusoknak…..
Devgel 2009.06.22 20:31:57
INGYENES BŰNÜGYI AMATŐR HANGJÁTÉK (35p.) Egy hivatásos bérgyilkost felkeres egy idegen és azzal fenyegeti, hogy lebuktatja, ha nem fizet neki. Bizonyítékul részletesen beszámol gyilkosságairól és állítja, hogy egy időgép van birtokában... Az egészet a kényelmesség…..
Devgel 2009.02.27 23:24:23
@Gabaládé: Te szerencsétlen! Fogd már fel, hogy nem az lenne a baj, hogy neked nem tetszik, de te még arra sem veszed a fáradságot, hogy végighallgasd. Így a véleményednek az égvilágon semmi alapja nincs. Én igenis végignézek teszem azt egy rossz filmet, még ha már a közepétől is tudom, hogy s.z.a.r.. És majd utána fikázom, mert láttam, végignéztem, van alapja a negatív kritikámnak.

Oké, ez nem film de végül is hasonló, dolgoztak vele, elég hosszú is lett stb. Hallgasd végig utána mondj róla akármilyen véleményt.

Egyébként az általad felsorolt "hibák" nagy része csak kukacoskodás, amatőr produkcióhoz mérten igenis rendkívül jó anyag lett. Te, vagy néhány hozzád hasonló vérpistike, akik előszeretettel fikáznak orrba-szájba, tudnátok ilyet csinálni, legalább ilyen szinten? Lehetséges, de akkor, mint már írtam, legalább ismerd meg azt, amit olyan bőszen támadsz.
Devgel 2009.02.28 13:15:32
@Gabaládé: Képzeld el, elolvastam. Leírtad, hogy annyira nem tetszett, hogy képtelen vagy végighallgatni. De ez sztem nem indok arra, hogy anélkül ócsárold, hogy nem hallgatod végig. Hisz már ez is egy elég nagy ellentmondás :D. Lehet, hogy a hangnemet kicsit eltúloztam, bocs, tegnap elég szar napom volt. De amit írtam ettől függetlenül fenntartom. Igen, azt is tudom, hogy mondtad, ha esetleg nem lenne igaz az egészre nézve amit gondolsz, tekintsük semmisnek. De még ettől függetlenül is, sztem legalább egyszer végig érdemes hallgatni, már csak azért is, mert a sztori végül is izgalmas, még ha neked a szereplők hangja nem is tetszik. De mind1, azt csinálsz amit akarsz végül is, csak sztem nem volt korrekt amit írtál és én erre reagáltam. A hangnemért még1szer bocs, és további szép napot.