Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pagesailor

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Vitapartnerek 2013.12.13 15:15:00
Eszter huszonhat éves, szereti a konfitált kacsamellet, örömmel jár pilatesre, de rendkívül idegesíti, ha beül valahova, és a pincér nem érkezik ki az asztalához két percen belül. Az egyetem elvégzése után egy nemzetközi ügyvédi irodában helyezkedett el. Napi tizenkét órát…..
pagesailor 2013.12.14 16:38:41
Olcsó, ám kétségtelenül szórakoztató tevékenység az önjelölt, kóros feltűnési viszketegségben szenvedő magyar Paulo Coelho-hasonmások álbölcsesség gyűjteményein, a propaganda- és a pénzcsináló gépezetet olajozó értéktelen celebkönyveken, ábrándos lelkű tinilányok…..
pagesailor 2013.09.16 20:23:22
@Mr Falafel: Ezt most úgy érted, hogy pár ember feláldozható azért, hogy mi jól szórakozzunk és fejlődjön az orvostudomány, azzal az ürüggyel, hogy ők "élsportolók"? (Ne feledjük, az élsportot gyerekkorban kezdik, aztán már nem nagyon van kiszállás, de ezt hagyjuk is.) Mindesetre ez azért elég meredek szerintem, de javíts ki, ha rosszul értek valamit.
A tavalyi év után idén is megrendezték a Tokaji Írótábort, amelyen ismét a kommunizmus évtizedei alatt elhallgattatott szerzők kerültek középpontba. Legutóbb az 1945 és 1965 közötti korszak került terítékre, most pedig az 1965 és 1990 által körülölelt puha diktatúra…..
pagesailor 2013.08.28 09:58:01
@Kandeláber: Nem az a gond, hogy nincs Kertész, vagy Konrád, hanem hogy az Egri Csillagok azért nem egy akkora kimagasló remekmű (csak Gárdonyinak van sokkal jobb is). Egyszerűen ez az utolsó hosszabb lélegzetvételű magyar könyv, amit még kb. mindenki elolvasott középiskolában.
pagesailor 2013.08.28 12:12:12
@gyalog.galopp: Köszi.
pagesailor 2013.08.28 12:17:03
@Kandeláber: Most akkor érted vagy nem? Mert ebből a posztból nem igazán derült ki.
Ha már Tusványoson jártunk, csináltunk pár fotót is. Profi gép ugyan nem volt kéznél, de erre találták ki az instagramos szűrőket. A 24. Bálványosi Szabadegyetem képekben. Hercsel Adél és Pálffy András összeállítása.  A Pro Minoritate híd, egyesek szerint az…..
pagesailor 2013.08.05 12:57:41
@Mad Mind: Ez így nagyon kevés. Szóljál be rendesen, vagy ne szóljál be.
Namost ez vagy valami eszméletlenül cool gulity pleasure lesz, vagy valami nézhetetlen fosadék. Nincs középút. ..
Ha megnézzük a Mac App Store-t, az ingyenes appok élén egy igen érdekes programot találunk: a GeekToolt. Az alkalmazás segítségével egyedi desktopokat készíthetünk Mac OS X-re, widgetekkel, frissülő tartalmakkal, időjárással, naptárral, a rendszerre vonatkozó infókkal, meg…..
kklóóór óda 2011.08.09 10:51:00
sziklafalon az ifjú nyár kedves melege száll a csendhez. nehéz, ami tovatűnt; lecsüng a kéz. sörényét, fényét minden levél — senki, senki — meglebbenti. a szél alatt hajad és a szinva-patak. hogy fakad köveken nevetés? szeretlek téged, egyaránt üregeiben fondor…..
pagesailor 2011.08.09 15:45:46
 A francia AIDES nevű, az AIDS-megelőzésért küzdő non-profit szervezet tavaly már hallatott magáról egy egészen meredek print kampánnyal, amelyet szintén a Goodby, Silverstein and Partners ügynökséggel együtt készítettek (itt a férfi, itt pedig a nem kevésbé meredek női…..
pagesailor 2011.03.22 00:03:09
@Csanasz: Mi ebben a szomorú?
Olvasom, hogy pszichológiai kutatások is megerősítették a régi bölcsességet, miszerint a vonzó nők elveszik a férfiak eszét, és ezt szó szerint kell érteni, ugyanis ha egy férfi szép nővel beszél, akkor evolúciós ösztöneit követve kognitív erőforrásai jelentős részét…..
Rengetegszer elvétik a hibát, ezt tette reklámbuzi is, az addict.blog.hu szerzője. Illetve az "egycsapásra" szó helyes alakja, "egy csapásra"!Idézett poszt:"Spórolj benzint egy pohár vízzel! Persze, ha egy egész kancsóval !!megiszok!!, akkor meg…..
pagesailor 2010.07.29 01:54:15
@helyesírásbazzmeg: 1. Szerintem itt nem az én intelligenciámról van szó. Lévén a többi posztodban is kisiskolás hibákat követsz el, nem nyilvánvaló, hogy direkt írtad el -> ez legfeljebb annyiban irónikus, hogy egy arrogáns helyesírásmegszállott nem tudja használni a nyelvet.
2. Ezt kifejthetnéd hosszabban, mégis mi az álláspontod? A mondatodban egyébként az és elé nem kell vessző.
3. Nem tudsz választani?
Appleblog iPhone vs. Android 3:1 2010.06.07 13:25:00
A fenti arányszám természetesen nem a lőtt gólok arányát mutatja, nem is arra utal, hogy az iPhone háromszor jobb, mint Androidos társai (valójában legalább negyvenkilencszer), egy egyesült államokbeli felmérés szerint a piaci részesedés aránya ez. Háromszor annyian használnak…..
Mióta a Mexikói-öbölben lévő egyik tengeri olajfúrótornyuk meghibásodott, és elkezdett a tengerbe ömleni az olaj, a bp gyakorlatilag lenullázta magát. Mindaz az erőfeszítés, amit évek óta az irányba tettek, hogy a bp márkanevet megújítsák, és az emberekkel elhitessék, hogy…..
Itt van néhány videó a mai iPad-őrületről, a hujjogatásokról és Stephen Fry-ról, aki megpróbálja elmondani, miért jó az iPad, de nem igazán sikerül neki. München: Frankfurt: Párizs: London: ; Stephen Fry: Zürich: Milánó:az európai árak egyébként (revolver…..
Appleblog Drága-e az új MacBook 2010.05.19 15:56:00
Tegnap jelent meg az új gép, és a kommentekben egyből felmerült, hogy nem éri meg az Apple legolcsóbb laptopja, túl drága, szar, szar, szar. Ezer dollárért sokkal jobban felszerelt gépeket lehet vásárolni, írták néhányan, a MacBook a frissítés ellenére is korszerűtlen és…..
pagesailor 2010.05.20 03:54:32
@landilevente: Hát igen, sajnos a Thinkpadnél a jobb videókártyás modellek mindig sokkal drágábbak voltak. Azt hiszem nincs is pillanatnyilag olyan típus, ami ebben az árkategóriában dedikált videókártyával rendelkezne.
pagesailor 2010.05.20 03:56:38
@landilevente: Hát igen, sajnos a Thinkpadnél a jobb videókártyás modellek mindig sokkal drágábbak voltak. Azt hiszem nincs is pillanatnyilag olyan típus, ami ebben az árkategóriában dedikált videókártyával rendelkezne.
pagesailor 2010.05.20 03:58:44
@landilevente: Hát igen, sajnos a Thinkpadnél a jobb videókártyás modellek mindig sokkal drágábbak voltak. Azt hiszem nincs is pillanatnyilag olyan típus, ami ebben az árkategóriában dedikált videókártyával rendelkezne.
Világelsőnek hirdeti magát a szupervékony dupla dvd-író. Dvd-t 8-szorosan, cd-t 16-szorosan ír, usb-n kapcsolódik a géphez. És hogy mire jó? Nagyüzemi dvd-másolásra vendégsében.Via Coolest Gadgets..