Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grant (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Várjuk, hogy Sas Józsi és a Defekt duó is fölüsse a fejét a Comedy Centralon. De minimum Kató néni. Ez nem egy friss sajtóközlemény, csak óvatos előrejelzés, rossz hír ugyanis, hogy a Comedy Central tematikus hétvégéinek sorában jövő héten az Irigy Hónaljmirigy következik.…..
comment:com És ezt így hogy? 2009.04.07 12:38:00
Ha valaki megmondja nekem, hogy mit akarnak ránk sózni a McDonald's választékából ebben a japán reklámban, kap tőlem egy sört. ..
Még mielőtt: tudom, hogy a James/Jim az Jakab és nem Jancsi, de a cím így jobban jött ki. Kérem szépen, a Lost hivatalosan is az év sorozata nálam, nincs mese. Az a széria, ami 8 epizódból (számomra) csak egy gyengébbet produkál, - és az a gyengébb is relatíve jobb, mint egy…..
Igen, nyúltuk a címet az E! online kiadásáról, de enné frappánsabbat hirtelen nem tudtunk kitalálni. Összefoglaljuk pár pontban, hogy miről is fog szólni Jack Bauer novemberi tévékalandja, az a másfél óra, ami a hetedik évad felvezetéseként (is) funkcionál, de leginkább azért…..
Péntek van, nyár van, a kínálat mennyiségileg ennek megfelelően alalkul, a minőségre viszont egy szavunk sem lehet ma. Lássuk először a folytatásokat: 0Róma 2x05-06 (HBO2, 20:05-22:00), Harmadik műszak 2x12 (AXN, 20:00), 5 nap az élet 2. rész (m1, 21:10), CSI: Miami helyszínelők…..
Csak naprakész rajongóknak, de nekik melegen ajánlott. Sawyer, Hurley, Jack és Kate is nyilatkozik benne, aranyosak, érdekesek, viccesek. Ugrás után videó. ..
comment:com Ó, süh! Pém Piha! 2008.03.13 16:30:00
A hét eddigi leggyérebb kínálata a mai, de  azért nem muszáj elővennünk sem a fiókba suvasztott kötésünket, sem a nagykést. Sorozatfronton ráadásul a szokásos Miért éppen Alaszka? (Viasta3, 19:00), Jóbarátok (Viasat3, 20:00) és Kés/alatt (Viasat3, 0:05) mellett lesz a…..