Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dúsgazdag

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Darth Vader tánca 2013.06.07 06:54:00
Akadt már poszt Kínából, de nehéz lenne azt állítani, hogy a külföldön letelepedő magyarok egyik kedvenc célországa lenne. Nem csak ezért érdekes persze Szabina posztja, hanem azért is, mert kiderül, miért nem okoz örömet ott a shoppingolás, mitől ínyenckaja a csirkeláb és…..
Dúsgazdag 2013.06.07 16:47:28
@Tökfőzelék123: Én egy kitartó vagyok (egy "expat", akinek otthon van a felesége és történetesen és is Ázsiában vagyok). Olvasom ezeket a "besavanyodott", meg csak a "lyukáért" stb, rettentő intellektuális hozzászólásokat. Gondolom sokat kellett tanulni ezért az intelligenciáért, még többet tenni azért, hogy el is veszítsük.

A megoldás egyszerű. A társad a kiküldetésben megtalálja a maga feladatát. Ez a gyerekek magyar iskoláztatásától kezdve a társadalmi szerepvállaláson túl a férj lelki támogatásáig egy rettentő széles spektrumot ölel fel. A férj ugyanis a külföldi kiküldetésben rettentő sok kihíváson mehet keresztül, már ha érted, hogy mire gondolok. Ugyanakkor a háttér ott van, a támogatás ott van, ezért a családos vezetők külföldön általában hosszabb távon is jobban teljesítenek, mint azok, akik szingliként vagy magányosan próbálnak érvényesülni. Ezt 15 év munkatapasztalat után mondom.

Én azt szoktam mondani, hogy a férj ebben a szerepben eltartó, de a társ legalább is fenntartó, vagyis a csalási integritás nagyon fontos háttérjátékosa, ami a hosszú távú magasabb, kiszámíthatóbb vezetői teljesítmény egyik fontos előfeltétele. A hosszabb táv nem 4-5 IPO roadshow-t jelent (speciel én tudom, hogy mit jelent), hanem sikeres évtizedeket, akár egy ázsiai környezetben is. Gondold át ezeket és válogasd meg a szavaidat.
Dúsgazdag 2013.06.07 16:50:03
@Dúsgazdag: A csalási integritás nyilván családi integritás akart lenni.