Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ringoffire

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton elég sokan kárörvendhettek mind ellenzéki-, mind kormányoldalon: az Együtt küldöttgyűlése, tekintve a körülményeket, feloszlatta a pártot.  Kész, vége, ennyi volt.  Az elmúlt években én sosem csináltam titkot abból, hogy ők álltak hozzám legközelebb, így érthető, hogy nem igazán…..
Furcsa, hangos, politikai és hamis hangoktól sem mentes műsoron van túl az X-Faktor - a 100. adásban volt minden, mint a búcsúban, Tóth Gabi megint sírt, Istenes Bence megint kisfilmezett, Szikora beszólt az internetnek, a Tha Shudrast pedig zsinórban másodjára mentette meg a…..
Sokszor halljuk, hogy a Sziget már nem a régi. Mi mégis összeszedtünk 10 erős indokot, hogy miért megyünk ki az ország egyik legnagyobb fesztiváljára. Aztán nem bele ..... mindenki sátrába!!! 1. Blink 182 - Ha szereted a régi amcsi skate-pank zenét, akkor nem szabad kihagynod ezt…..
ringoffire 2014.07.13 13:23:32
Ráadásul nem ők kéredzkedtek oda, hanem állítólag maga a Deep Purple választotta őket a február 17-ei, budapesti koncertjük bemelegítő csapatának. A rockzenekar természetesen nagyon örül. „Amikor hetedikes diákként megkaptam a Made In Japan című lemezüket, elsőre tudtam,…..
ringoffire 2014.01.29 15:32:55
@☉ ☾: Egyetértek sajnos. 2007-ben láttam utoljára a Purple-t pár hónappal a Rolling Stones után és nem hittem el hogy ilyen szarok lettek. Pedig a 96-os BS Purple koncert életem egyik legjobbja volt.
A Red Hot Chilli Pepő énekese nyugiban sétizett a csajával vissza a hotelbe, amikor az egyik biztonsági arc eléjük toppant és a következő percben már le is küldték a földre. Mint kiderült, a The Rolling Stones is ugyanabban a hotelben szállt meg és hát ennyire védik Keith és Mick…..