Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Altmann

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Szécsi István / Velvet "Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről" – mondta Bochkor Gábor Pierce Brosnan feleségéről, Keely Shaye Smithről a Music FM Önindító című műsorában a pénteki Bors szerint. A műsorvezető ezt annak kapcsán említette meg, hogy az ír…..
Altmann 2016.02.13 02:36:02
Bochkor „elvtárs” Bochkor „elvtárs”…… Hát ezért engedett ki téged a Párt az egykori NDK-ba a Humbaldt egyetemre? Ott, Karl Marx szülőhazájában, a szocialista Németország prominens egyetemén, biztosan nem ezt tanították neked… De lényegtelen, hisz nem tanultál te ott semmit. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ehhez hasonló kijelentéseket teszel, mintha csak mindenek felett álló individuma volnál ennek a társadalomnak. Ennek a társadalomnak melyben egyaránt vannak telt, s karcsú alakú hölgyek. De egy valami közös ezekben a hölgyekben. Az ő vérük és verejtékük, ledolgozott életük munkája teremtett fedezetet-lehetőséget arra, hogy te egyetemre járhass, és ma ott ülhess ahol, és azt tehesd amit.
Vedd hát le előttük a sapkád tisztelettel, és fogd be a szád. Hidd el, van nekik elég bajuk. Sok hozzád hasonló öntelt, hitvány alak kaparintotta meg 26 évvel ezelőtt ennek az országnak a vezetését, s tette tönkre életüket. Tudod, a cimboráid ott az egykori MSZMP-n és KISZ-en belüli liberális ellenzékben, akik szétverték ezeket a szervezeteket, és akiket ma Fidesz vezetőkként ismerünk. Akikkel a stadionok megnyitóin pózolsz együtt a sok-sok finom étel és ital között, míg ezeknek a szerencsétlen embereknek, akik a rádióban hallanak téged nap mint nap, a gyermekeik közül sokan nélkülöznek, éhesen érkeznek az iskolákba reggelente, vagy fekszenek le este.
Az ő gyermekeik nem hogy külföldön, de itthon sem tudnak már lassan egyetemre menni, hogy olyan „okos” kis buksijuk legyen mint neked.