Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anide Icsjaf (törölt)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általános alapvetés: Magyarországon a politikát pártok csinálják. Következtetés: ha valaki politizál, akkor azt azért teszi, hogy valakit hatalomra jutasson. Teljesen ésszerű, ha valakinek így jár az agya, csak azzal nem számol, hogy ez nem az egyetlen lehetőség. A civil…..
Anide Icsjaf (törölt) 2013.04.02 12:54:26
@iii: Valamit nagyon félreértettél. A kezdő mondat pont arra világított rá, hogy Magyarországon az emberek többsége ha politikát hall, máris pártpolitikában gondolkodik. Pedig nem így van! Politizálni civilként is lehet, függetlenül attól, hogy szimpatizál-e valamelyik párttal, vagy sem.

Az meg, hogy édes mindegy, hogy ki fog nyerni 2014-ben - sztem - rohadtul nem arra ment ki, hogy jól kimegyek külföldre, aztán jól van. Nem. Hanem arról, hogy folyamatosan az embereket egyik, vagy másik oldalra sorolja a pártpolitika, ebből a szempontból részletkérdés, hogy éppen melyik van kormányon, mert ebben a kérdésben a gondolkodásmód ugyanaz. Akármiben hiszünk is, akármiről vagyunk is meggyőződve, fontos, hogy képesek legyünk meghallgatni a miénkkel ellenkező véleményeket, mérlegelni az érveiket, nem pedig szimplán lehurrogni.