Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dagby

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Daliás időszak volt idehaza a '80-as évek legvége és a '90-es évek eleje-közepe, amikor a gulyáskommunizmustól és a központosított könyvpiac rabigájától megszabadulva csukafejest ugrottunk a vadkapitalizmusba. A tomboló sci-fi- és fantasy lázat meglovagolva boldog-boldogtalan kiadót alapított, hogy…..
A fideszes Varga István például úgy fogalmazott, a Büntető törvénykönyv nem mindenható, a rossz házasságokon belüli bűncselekményeket külön tényállással nem akadályozhatjuk meg, talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább…..
Induljunk a címben olvasható találós kérdéssel: mit gondolnak, mennyi alma kell egy olvasólámpa fénybe borításához? A választ egy portlandi fotóművész, Caleb Charland adta meg – összesen körülbelül háromszáz. A válaszért Charland saját bevallása szerint mintegy 11 órán…..
dagby 2012.08.23 14:37:06
@GrenAbla: ott van a cikkben, csak nem szamokkal irtak, hanem betukkel:)
A Sötét Nagyúr új oldaláról mutatkozik be ebben az Egyesült Államokban nemrég megjelent mesekönyvben. Ahelyett, hogy a Lázadók elsöprésén fáradozna, Vader inkább a kis Luke felnevelésének szenteli idejét. Olyan meghitt pillanatoknak lehetünk tanúi, hogy miként viszi magával…..
dagby 2012.06.18 15:20:33
@Vahakomb: teljesen igazad van, engem is baromira idegesit, amikor tundi-bundi pandamackokat latok, mikor barmikor kepesek ra, hogy megegyek a gyerekeket:)
A Hatodik Elem Szélvész 2011.11.11 00:00:00
A hazai szélerőművek tragikomédiájaPár napja új szerkesztőtársunk megajándékozott minket egy érdekes eszmefuttatással. Az energia egyre inkább olyan témának számít a közéletben (a politikai vitáktól a kocsmai beszélgetésekig), ami nemcsak érdekli az embereket, hanem szépen…..
dagby 2011.11.12 10:05:07
@Hammer: Megtalaltad az elso kamuvideot rola, gratu:)
 Van, aki már ma mehet a bankjába, másoknak érdemes akár év végéig is várniuk végtörlesztési szándékuk bejelentésével. Nem mindegy ugyanis, hogy zsebből vagy hitelből teremtjük elő a devizahitel lezárásához szükséges fedezetet. A Live Info az érintetteket kérdezte…..
dagby 2011.09.29 22:23:19
@Rwindx: te valami jos vagy, hogy tudod, hogy 3 even belul normalizalodik a helyzet? (hallottam valami ilyesmit 3 eve is :D) Aruld el a lottoszamokat is maganban pls:)
Bandroid Touchpad, egy hét után 2011.09.28 09:39:00
Elsőként a felhasználói felületről. Izgalmas gradiensek, mint a sült császárban, itt kékben, ott zsírban.A iPad 2-nél két dekával nehezebb, az egyik deka a Flash, a másik a plusz 20% sebesség. Erről kapta az iPad2 a nevét, úgy tudom.Tényleg, megy a Flash? Megy. Na de hogyan?…..
dagby 2011.09.28 12:03:14
@JohnHenry: azert nem erted, mert google forditoval keszult:)
Az evidencia, hogy aki fut, szereti tudni, mekkora utat tett meg, milyen sebességgel haladt, hogyan változott a teljesítménye, amire a Nike egy ideje már kínál egy többé-kevésbé jó megoldást az iPhone-nal összeköthető mozgásérzékelős cipőivel. A Wahoo fitnesstermékei viszont a…..
dagby 2011.09.16 13:16:35
@anyádbogár: futas kozben realis elgondolas ez a szoritsd-az-ujjad-a-kamerara feature:)
Bár még el sem csitultak a magyar kormány korábbi unortodox lépései miatt a nemzetközi vizeken a hullámok, kormányunk újabb méretes kősziklát dobott a háborgó vízbe: 180 forintos árfolyamon bárki végtörlesztheti frankhitelét mégpedig úgy, hogy az árfolyamkülönbözetből…..
dagby 2011.09.14 20:19:57
@Doubledecker: ez tevedes, egy ismerosom 600k-t bukott ezzel tozsden 20 perc alatt, az eleg szamszerusitheto:)
Karl Pilkington egy idióta. Illetve ezt mondja nekünk a műsor címe, meg erősíti az emberben Ricky Gervais és Stephen Merchant, Karl barátai és munkatársai, akikkel együtt a kerekfejű, tipikus angol Pilkington (Manchesterben született, nevelkedett, tanult) sztárrá lett egy podcastnak…..
dagby 2011.09.11 11:39:56
@epidermis: tekintve, hogy az okori vilag 7 csodajabol 6 elpusztult eleg hulyeseg lenne olyan musort csinalni, amiben valaki azokat jarja vegig:) 2007-tol a Kinai Nagy Fal a vilag 7 uj csodajanak egyike.
 Azt hallani, hogy az új kormány meg akarja menteni a devizahiteleseket. Ám tegyék, de semmiképpen se az én pénzemből! Nekem nincs és nem is volt devizahitelem, semmi közöm az egészhez! Dobják össze a milliárdokat azok, akik miatt ez az egész helyzet kialakult! Fizessenek a…..
dagby 2010.05.11 14:28:29
@JaBo: csak az a baj, hogy nem erdeke senkinek az eros forint (a devizahiteleseken kivul:))
Szabó Rozáliával tudjuk, mi történt, de ő egy műalkotás szereplője. Tímea viszont nem az, így nem elég, hogy a házát félig lerombolta az istennyila, még a biztosító is bokáztatta utána. Kőkemény meteorológia alant: Az emberek többnyire azért kötnek biztosítást, hogy ha…..
dagby 2009.12.10 11:13:57
@Kulics: "Az ilyen szar kis biztosítóknál, ahol kicsi az ügyfélkör, nem szeretnek fizetni mert kicsi a tőkéjük."

ezt most tökre úgy mondtad, mintha a _nagy_ biztosítók szeretnének fizetni:D
Szenzációs mesterlövés következik a „minden szentnek maga felé” mozgalom jegyében. Történt ugyanis, hogy írt nekem a Doctor Puzzle nevű gyűjtőoldal képviselője, mégpedig a következőt: I can see you have completed Untangle Deluxe. That is very impressive, we were quite…..
dagby 2009.10.15 22:06:31
@HalivudEstevez: lol, valaki meg emlekszik az utolso csillagharcosra?:)
Az idei Torontói Filmfesztivál nyitófilmjét nagy nemzetközi érdeklődés előzte meg az ígéretes szereposztásnak, az érdekes történetnek köszönhetően. Jon Amiel filmje, a Creation (Teremtés) az evolúcióelméletet kidolgozó Charles Darwin életét és A fajok eredete című…..
dagby 2009.09.17 11:35:52
@Gazz: jah, Isten megteremtette a majmot, aztan nezd meg mi lett belole:)
dagby 2009.09.17 12:56:24
@Gazz: Egy helyen santit ez, azt mondta lathatatlan, nem azt hogy atlatszo:)
A testi fájdalom fogalomköre már önmagában bizarr téma. Alaphelyzetben az ember, még bizalmas beszélgetésekben is csupán az érintett testtájat jelöli meg, és vérmérséklettől függően hozzákapcsol egy jelzőt. Amikor igazán elkezdett fájni a sípcsontom, azt gondoltam, nem…..
dagby 2009.09.14 12:57:34
@leone007:
"De leszarod. Épp ezért nagyságrendileg sem vagy tisztában a valós helyzettel. Nézz utána mennyi a magyarországi átlagbér, (értelmiségi munkakötrben kb 160e nettó)és vess egy pillantást a közalkalmazotti bértáblára. (súgok: 9 év munkaviszony után, szakvizsgával kb. 106e nettó ) Azután pedig olvass utána mennyit lehet keresni angliában orvosként."

itt van a kiskutya elasva jo melyen, megjegyeznem halkan, hogy a kozalkalmazotti bertabla nem csak az orvosokra vonatkozik, az orvosok egy _nagyon_ pici szelete csak azon embereknek akikre ezt alkalmazzak, igy oket kiemelni a tomegbol elegge parasztvakitas:)
dagby 2009.09.14 11:15:41
@leone007:
1. jogos
2. gondolod akitol nagyreszt elkerik a penzt az nem keres hivatalosan is sokkal kevesebbet? vicces:)
Az alábbi eset is egy autó-állat különös kapcsolatról szól. Ha az ügyből ha tárgyalás lenne, biztos, hogy bírósági tudósítót küldene a Zugügyvéd.  Tisztelt Zugügyvéd! Talán esetünk egyedi, kérem ha módjában áll segítsen. Kérem foglaljon állást az…..
dagby 2009.01.29 09:26:55
@atika13: Akkor megvan a megoldas, patkanyvert kell szetlocsolni a vedendo terulet korul... fel evente:)
A boci alakú lakásnál már emlegették kedves olvasóink, hogy nem rossz, nem rossz ez a hat erkély, de jobb lenne inkább egy nagy körbefutó. Hát most tessék itt van: ezen akár (nagyon) rövidtávfutó versenyeket is lehetne rendezni. Mondjuk nem árt időben lefékezni, mert az erkély…..
dagby 2008.12.19 10:18:25
Ha kereskedelmi csatornák teletextjén még ma is szoktak csetelni ismerkedési szándékkal, akkor ezt is fel kellett volna venni a szakítós TO DON'T listánkra.A Tilos Rádió Kolorlokál című műsorában ma 9 órától mi leszünk a téma.Sziasztok! Rövid, de velős történetem…..
Sajnos ellent kell mondjak a levélírónak: a kapcsolatukat egyáltalán nem a mama robbantotta szét, hiszen eleve Géza rettenetes csúnyán evett, zabált, meg rendetlen is volt, talán még jobb is így, hogy elmarta őt a kedves mama. A fotó innen származik, Marion Cotillard imitálja a…..
A lány, aki a vicces céges körlevelekre egyedüliként reagál, az mindig szerelmes, akámit is csinál. Ki érti azt, amikor egy lány és egy fiú sokszor találkozgatnak, programoznak, flörtölnek, láthatóan mindketten tisztában vannak a berne-i értelemben vett emberi játszma tétjével…..
14:44-kor kaptuk a levelet Andristól, aki ezek szerint 14:24-kor szakított. Első lépésként nekünk írta meg történetét, mi azóta megdöbbenve nézzük a monitorunkat. Andris fájdalommal búcsúzik szerelmétől. Mindez néhány sms miatt. Kivételesen ne szórakoztató posztra…..