Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fourteen

143 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bocsánatkéréssel tartozom a nulla embernek aki olvassa a blogom (legalábbis nagyjából ennyinek) mert ígéretemhez hűtlenül egy büdös szót sem írtam a blogba az előző pár napos bejegyzés óta. Nos ez lényegében azért van, mert egész álló nap xboxozok. Eddig nem tartottam…..
LUCKY FOURTEEN WEBLOG Reboot 2009.03.10 00:24:53
Többen kérdezték írok-e mostanában blogot, s ha igen akkor hol. Nos volt egy próbálkozás a másik tárhelyemen, (http://www.str8outta2440.org) de ez rövid életűnek és instabilnak bizonyult, ezért nem írtam egy darabig. Mostanában viszont megjött a kedvem megint, bár nem sokkal…..
Néztem a port.hu-t és láttam hogy 23:55-kor Skins-t nyomnak. Mivel nem volt csütörtökön az S02E04 gondoltam, most lenyomják, és a műsorba is 13. rész volt beírva (ami akárhogy számolom, pont az S02E04) eléggé vártam, mert megfogadtam, hogy szinkronosan nézem végig, elvégre…..
And I will always remember you as a child, girl.....
WONDERFULLY PURE AWESOMNESS...
LUCKY FOURTEEN WEBLOG Új szerelem 2008.07.27 12:46:00
A neve Aquascutum Short Raincoat New Broadgate Black, az ára 2350 dán korona és így néz ki:  ..
Tegnap lemaradt a Family Guy vége. Semmi átmenet csak bevágták 1:50-kor a Susogós Macikat. Most meg 1:10 van és most lett vége a The Colbert Report-nak, szóval gondolom a South Park is hasonló sorsra fog jutni. Vigyázzon magára a Comedy Central!!!..
LUCKY FOURTEEN WEBLOG Ócska 2008.10.24 16:09:58
Az életem csendben kicsúszik a kezeim közül és önálló gaztetteit kezdi véghez vinni, ahelyett, hogy nekem asszisztálna ugyanebben. Sajnos én sem értem mi történik, hogy várhatod el, hogy megmagyarázzam? Félek, hogy elveszítem azt akivel törődni akarok, még mielőtt az enyém…..
...volt a komment a levélhez STERE0KARAT3 által. Igazi 1337 nick :) A BF2őn kívül nem ismerem fel egyik játékot sem. Jobbfent az egy xfire ikon? Ezer éve nem használtam.....
Mostanában sokat írok. Ez valószínűleg azért van, mert sok a szabadidőm, és roppant frusztrált vagyok. Megnéztem a Skinsből 6 részt, és egyre jobban tetszik, főleg Cass miatt. (Mint a legtöbb embernek aki nézi a sorozatot.) Kifejezetten alkalmas arra, hogy elterelje a gondolataimat a…..
LUCKY FOURTEEN WEBLOG Új net, ftw. 2008.10.22 19:20:18
Sajnos csak 2.5 megás, de igazából ugyanannyiba kerül szóval buli az élet. 30 napon belül jelentkeznek, hogy mikó kötik be a tévét mellé...
Mivel a sorozatos oldal+adatbázis meghalt, és nem is tervezem ujraindítani (bár nem lenne bonyolult) ezért inkább most ideírom, hogy miket tervezek elkezdeni, ha már a legtöbb sorozat amit nézek véget ért. (vagy szüneten van)Alias (kb április óta tervben...)Skins (valamelyest…..
Jadis asztali gépének valamint laptopjának képei. Zene, játék, szörf és chat. Azt hiszem most szerepel először safari böngésző, statban amúgy 1%-on áll. Ti amúgy hányféle im programot használtok? Nekem elég az MSN meg IRC, de ezt a kettőt alapvetően másra használom. De, hogy…..
fourteen 2008.10.21 23:56:16
És még ezt fogom tenni 5 napig. Ugyanis szünet van, ami az egész héten átível. Mást sem csinálok, mint optimális esetben dél körül kelek, (nem optimális esetben 11 körül) elverem az időt 2-ig, akkor áttolom a tévét a Comedy Centralra, játszom, aztán ledöglök, alszom,…..
Szóval a napom jól indult, mert beszéltem Nórával. Ez hajnali fél 3-kor volt, ami a tegnapi nap vége gyakorlatilag. A reggelem is jó volt, mert szintén vele beszéltem. Utána elmentem meccsre, és ez volt az a döntés ami hibás volt. Igazán feldühítettem magam, és elment a hangom meg…..
LUCKY FOURTEEN WEBLOG Dapp+step. 2008.10.17 20:04:05
Elgondolkoztam, hogy néha előfordul, hogy egy-egy szám egy lányra emlékeztet, de ahogy végiggondoltam soha nem volt még olyan, hogy egy műfaj gyakorlatilag bármely stílusjegye (most konkrétan a dubstep) egy lányt juttasson eszembe. Jelenleg így vagyok ezzel, és úgy tartom ez nem is…..
Mostanában sok minden olyan dolgot írok a blogba, amig nem szoktam. A lényeg, hogy kurvára szerelmes vagyok. És nem tudom olvasod-e, de remélem, mert kb 1 hete nem tudok rólad semmit. Ha esetleg erre tévedsz írj valahol (sms, msn, komment, akármi) legalább annyit, hogy jól…..
Amikor videót posztolok. Egyszerűen "hilarious", múlt héten láttam a Comedy Central-on és most eszembe jutott, mire való az internet, így megkerestem és szerencsére a The Daily Show hivatalos oldalán fent van. (Mint minden rész teljesen ingyen. Azt hiszem találtam magamnak…..
Mivel mostanában főként játszom, ezért másról nem is tudok írni. Ma például megvettem a címben említett játékot, és alig 20 perc játék után már 2 filmes utalás is volt benne, amit viccesnek találok. Elsőnek a szumátrai patkánymajom jött, ami ismerős lehet a Braindead című…..
LUCKY FOURTEEN WEBLOG Előrendelve 2008.10.14 00:34:00
Fallout 3 Collector's Edition ..
Több okból is: a legfontosabb, hogy ma 14:00-tól elindul a Comedy Central. Eme csodás esemény alkalmából megfogadtam, hogy ma a teljes műsoridőben a CC-t fogom nézni. Remek műsorok lesznek, Family Guy, South Park, és még sorolhatnám, de nem fogom. Tartok tőle, hogy elrontják a…..
Miszerint mostantól több időt szentelek a blogra. Hiába rímelt ez a mondat, sajnos soha nem tudok eleget tenni a saját ígéretemnek, illetve fogadalmamnak. Sajnos egyszerűen nincs kedvem írni. Illetve lenne kedvem, de sokszor eszembe sem jut. Néha olyankor jut eszembe, amikor képtelen…..
Gondolhatná az ember, hogy megint szerelmes lettem és megint nem jött össze. Nos ilyesmiről nincs szó, de nem kellemesebb a helyzet (pedig szerelmes vagyok). Igazából csak bosszantó változást észleltem pár ember magatartásában, ami homlokegyenest ellentétes irányba vitte a…..
Annyi minden történt velem az elmúlt egy hétben, hogy nem is tudom mivel kezdjem. Persze mindenki tudja, hogy ez hazugság. Ezért is hanyagoltam kicsit a blogot. Sajnos azt tapasztaltam, hogy egyre később kelek fel, holott ugyanakkor fekszem le minden áldott nap. Persze ez egyelőre nem okoz…..