Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GniQQ

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Körülbelül egy éve meglepő jelenségnek lehettek tanúi a gyógyszertárban vásárlók: egyesek kilószámra vásárolták a konyhasót (nátrium-klorid) a patikában - az élelmiszerbolti árnál jóval drágábban. Bár ez ma már nem jellemző, a patikai só iránti érdeklődést felfokozó tanok ma is terjednek: a…..
Gábor nem érti, hogy ha levélben szólnak neki, hogy április 18.-án volt náluk lomtalanítás, akkor miért 28.-án viszik el a szemetet? Elvileg a szemétlerakás másnapján kellett volna elvinni, de nem sikerült eltalálniuk a dátumot: Nagy örömmel töltött el az FKF Zrt. levele,…..
GniQQ 2013.04.30 13:20:48
@helianthus: Tipikus, ez a nyóckerben is elég jellemző volt - azzal a különbséggel, hogy egyáltalán semmikor nem dobtak be semmit, csak onnan tudtam meg én is, hogy átestem a szomszédok kipakolt cuccain, amikor kiléptem a kapun.
GniQQ 2013.04.30 13:22:01
@atörökk: Valami azt súgja, ebben a kommentben némi gúny lapul.
GniQQ 2013.04.30 13:44:15
@vénszivar: Nem, igazából ez úgy megy, hogy valamelyik hallja valakitől, és kibassza. Ezt meg látja más, és az is. Meg is van a lánc. Én meg - mivel én dolgozom is - otthon pihenek, majd reggel munkába indulva *hoppá*. Amúgy pedig ez esetben a "tudatlanság" tökéletesen téves szóhasználat, a helyes szó ide a "tájékozatlan" lenne. ;)
Attila extraprofitot talált a csepeli teszkóban. Valószínűleg megszaladt a címkéző és már nem volt szívük kidobni a félkilós matricákat. Amúgy meg trappista vagy nem trappista? Na, ugye: A mellékelt kép tanulsága szerint több, grammra pontosan ugyanakkora sajtot is találtunk…..
Kellemetlen, amikor a Vörösmarty térről érkező turisták előbb látják meg a konkurenciát, mint a becsalogatásukra kitalált exkluzív létesítményt. A Váci utcában másfél éve nyitott Icebar Budapestnek nem annyira tetszett, hogy egy évvel később alig pár száz méterrel odébb…..