Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alan Greenspam

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chennai Curry Nagyon Más I. 2010.07.23 07:20:00
1.  Az indiaiak mikor helyeselnek, OK-znak, egyetértenek veled, akkor NEM úgy bólogatnak, mint mi, fel-le, hanem apró végtelen jelet írnak le a fejükkel, ami sokkal inkább hasonlít a magyar nem-re, vagy még inkább a „nemigazán-nemtudom-nem tetszik” válaszunkra.…..
Alan Greenspam 2010.07.26 01:54:45
@Dr. Justice: és az sem véletlen, hogy a buksz blogra a chennai curry dizájnját húztad?
Chennai Curry Vendégművész - szg 2010.07.18 09:27:00
Először is köszönöm a lehetőséget, hogy egy méltán népszerű és színvonalas fórumon szót(tollat) kaphattam.Nem írok sokat, elvégre is épp, hogy 24 órája vagyok Indiában... De néhány adat, mintegy alátámasztandó, hogy az előre 2 és fél napra tervezett Mumbai-i (Bombay-i)…..
Ülök a Ráday utcában, Budapest étterem-utcájában (The famous restaurant street of Budapest, baszki) és ég a pofám. Már megint. Nem saját magam miatt, hanem magunk miatt, a rólunk kialakult kép miatt, amit nem tudunk és valószínűleg nem is fogunk tudni lemosni. A…..
A karácsonyi időszak velejárója a híriparban a virtuális karácsonyi képeslap és az év végi összegzés, annyi mindössze a különbség, hogy ezekkel már szenteste előtt bőven hányásig elronthatjuk a gyomrunkat. Így a céglogós fenyőfadíszek és a szupercuki mikulássapkába…..
Alan Greenspam 2009.12.18 16:55:48
@ergerberger: Firefoxban és Exploreren hibátlan
Egészen egyszerűen be tudom bizonyítani, hogy a legkevésbé sincs válság. Per definitionem – ugye - a válság szó valami olyat jelent, hogy egy változékony állapot, mely veszélyes és/vagy instabil és amelyből csak valamilyen változás hatására van megnyugtató kiút. Szóval…..
2009. május 6. New York City, USA - Kevesebb mint két hét leforgása alatt sikerült elérnie a Nagy Twitter Verseny egyik versenyzőjének a lehetetlent: magyar létére több mint ezren követik Twitteren. Mint ismeretes, a Nagy Twitter Verseny eredeti célkitűzése az, hogy a három…..
Van itt nekünk ez az állítólagos válság, a csapból is ez folyik, sokan sokféleképpen igyekeznek megmagyarázni, de legalábbis mindenki fejében minél mélyebben rögzíteni, milyen szörnyű nagy bajban is vagyunk. A válság rémképéből ráadásul nemcsak ötlettelen kiskereskedők…..
Alan Greenspam 2009.04.14 13:04:14
@wmiki: Ebben az országban népi sport a kínszenvedés. Te sem azt nézed, mi a jó az életben, csak magas színvonalú kulturáltságod bizonyítékaként igyekszel szenvedni azon, micsoda szörnyű hely is a világ, hogy egyáltalán ilyen blog létezhet.

Ha azt hiszed, nem lehet a világon mindenből viccet csinálni, nézz Monty Python-t meg Sarah Silvermant, hátha elűzi egy időre a felsőbbrendű intellektusnak álcázott depressziódat és életképtelenségedet.
autózz! Rommá törtem az autómat 2009.04.02 10:17:00
Nem tudom, nevezhető-e Kalti szerencsésnek, mert jól elkapott egy vastag fát szemből, amikor próbált nem megölni egy elé ugró állatot. Az mindenesetre biztos, hogy ha nem nyíltak volna ki a légzsákok és nem kötötték volna be az utasával együtt a biztonsági övüket, sokkal…..
Most komolyan: hogy lenne már olyan rohadt nagy válság, ha egyszer egy sörre nem tudok beülni péntek este, mert dugig van minden kocsma?Ha akkora válság lenne, azt hiszem az első, amit visszafognék az értelmetlen pénzkidobás lenne. Például a szórakozás. Biztos összejönnék akkor…..
A feljelentés mellett Lívia nekünk is kipanaszkodta magát, valamint üzent az egyben vak és süket teherautósofőrnek, aki miatt kis híján embereket ölt. Szeretnék rajtatok keresztül köszönetet mondani egy kedves teherautó sofőrnek, aki május 29-én kora délután leszorított az…..
Pipszi30 Mozgóképes meghívó 2007.12.02 06:26:00
Hosszú éjszaka volt a mai, de nem azért, amiért a többi szombaton szokott. Ezt a zenés robotvideót hegesztettem, még a Belga lemezbemutató koncertre sem mentem el. A téma természetesen a Pipszi30; a lányok azt ígérték, a bulin nem lesz ilyen darabos a mozgásuk: ..
Alan Greenspam 2007.12.04 17:39:09