Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszter Varga Karasz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gimiben imádtam a tornatanárt. Hótt laza volt, nem szólt be, ha cigizésen kapott, adott a söréből, és az osztálykiránduláson állítólag nagyon megdugta azt a szemüveges irodalom kistanárt, akiről mindenki tudta, hogy a kinyúlt pulcsi alatt embertelen jó testet rejteget. Mindenki mesél hasonlókat a…..
2005 óta követek vallásosan sorozatokat (a LOST első évadával kezdődött minden, igaz, akkor még magyar nyelven, az RTL Klubon bámultam tátott szájjal Lindelofék agymenését), bár akkoriban - 11 évesen -, még nem voltam tisztában például a "showrunner" vagy akár a "cliffhanger" fogalmak jelentésével,…..
Az a nagy büdös igazság, hogy onnantól, hogy kiderült, a képregény Negan nevű, egyébként zseniálisan megírt karaktere megjelenik a sorozatban is, van egy olyan érzésem, mintha az írók is úgy lennének vele, hogy mindegy mi lesz addig, míg eljő Negan, majd csak kibekkelik valahogy,…..
Epizodisták 2015 legjobb sorozatai 2016.01.03 19:20:00
Másfél év után az első bejegyzés a blogon.... kivételesen rövid leszek: nekem hiányzott, remélem nektek is.   15. Daredevil (Netflix) A képregények alapján nagy potenciállal bír Hell’s Kitchen legismertebb igazságtevőjének karaktere, melyet a több, mint egy évtizeddel…..
A minap annyira hullámoztam lelkileg, mint a tenger. Elmondhatom, volt apály, dagály, tomboló vihar, minden, amit csak egy tenger kiadhat magából, kivétel a napsütés. Elgondolkodtam azon, hogy mi mindent adtam fel azért, hogy a családom megéljen. S hogy, megérte e, vagy megéri…..