Regisztráció Blogot indítok
Adatok
London calling

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Határátkelő történetének egyik meghatározó pontja az „ott sincs kolbászból a kerítés" kifejezés és az az ellen viselt (kommentelői) harc. Állandó (Prémium...) kommentelőnk, diggerdriver (blogját szívesen ajánlom figyelmetekbe) szerint viszont Londonban igenis abból van –…..
London calling 2013.08.14 09:56:35
@Mr. Long: megkerdezhetem hogy ezek az ismeroseid mivel foglalkoznak? En elhiszem hogy vannak ilyenek. Engem tulajdonkeppen az erdekelne hogyan lehet erre a szintre elnutni.
London calling 2013.08.14 15:27:54
@charlieharper: van nehany ismerosom...., hogy peldakat emlitsek van boltbezeto, irodai alkalmazott, gyari technikus, kertesz, ITs meg persze akik nemreg jottek ki es minibalber koruli osszegert dolgoznak. Van aki ezek kozul erettsegivel rendelkezik es vannak diplomasok is. En szemely szerint nem latom hogy a human szakokon szerzett diplomaknak itt nagy haszna lenne.
London calling 2013.08.16 22:52:10
@Thargoid: en nem vagyok ITs. De tok jo neked, hogy ennyit keresel.
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
London calling 2013.08.04 09:37:17
A mellrák egyike a legmegrázóbb betegségeknek, különösen, ha a mell elvesztésével jár, hiszen az alapvetően határozhatja meg a nőiséget, a beteg önképét. Ebben sokat segíthet, ha az ember képes szembenézni a történtekkel. Kelly Davidson esete példát mutathat. A 34 éves…..
London calling 2013.04.21 11:10:17
@jöttem láttam mentem: hogy te mekkora egy seggfej vagy...... dobbenet. Nyilvanvaloan semmi beleerzo kepesseggel nem rendelkezel ha te valoban komolyan gondolod amit irtal.