Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jack 2000

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ti akartátok, megkapjátok! Mi lesz abból a játékból, ami a Duke Nukem, a Postal 2 és a Country Justice keresztezéséből született? ------------------------------Játék Info:Fejlesztő: VZlabKiadó: Lite-ProjectÉv: 2005------------------------------Zene:Kitsune² - Rock My Emotions…..
Egy újabb állatfajjal bővült a Back 2 Basics videósainak tábora. Bemutatkozik Disznó a Streets of Rage 2 kritikájával, amit sajátos stílusában és némi humorral nyakonöntve tálal nekünk. Hamarosan bejelentés következik, ami a videósokat és a nézőket is egyaránt…..
A mai videót Dave küldte el nekünk. Új videós, de ahogy mi láttuk igazán lelkes és érdeklődő. A bemutató tárgya a Ludo Race, ami egy nagyon rejtelyes játék, mivel netes kutatómunkámból mindössze annyit tudtam meg, hogy a Ludo szó eszperantóul "játék"-ot jelent. Dave szeretné,…..
A mai bemutatót Jackツ küldte be, amiben a Virtua Cop 2 -t elemzi nekünk. A bemutató második része külön posztban fog kikerülni az oldalra. Kérem, hogy osszátok meg észrevételeiteket, komment formájában!..