Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aznincs

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyetem egyik professzora azt mondta "épp a napokban" ellenőrzi a kormány, van-e CEU-nak amerikai képzése. Ez arra utal,  készülnek a korábbi álláspont felülvizsgálatára, és Orbán írásban garantálja, az egyetem törvényesen működik Magyarországon. ..
aznincs 2019.01.01 13:58:56
@Etniez: Az o1g valami országos mobilhálózati lefedettség? Olyan, mint a 3g, meg az 5g?
aznincs 2019.01.01 14:36:18
@Törpvadász: Mire ez a nagy felhajtás? Politika van!
Nem egyetemeket üldöznek el, hanem egy =1 (ellenséges) egyetemet akarnak(?) megszivatni. Aki ezt kiterjeszti, az megfontoltan csúsztat. Ha a feltételeket a ceusok tudják teljesíteni, akkor az ellenük fordított fegyver besült, vagy ha úgy tetszik visszafelé sült el.

Az aktuális sikeres üzletember lista azért egy kicsit bővebb. Nem tudom a teljeset, de azért valahogy így alakult az utóbbi évtizedben: Gyurcsány, Veres, Kóka, Simicska, Mészáros. Ők mindannyian tehetséges magyar üzletemberek, akik teljesen tisztességes úton jutottak a vagyonukhoz. Egyébként ezt még mindig jobban elviselem, mint ha más "tehetséges" külföldi üzletemberek elviszik a magyarok által megtermelt hasznot az országból... (Tudom, az EU-n keresztül majd visszajut :)).
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
aznincs 2013.03.31 14:27:06
@liebend: Sajnos, az Index nem hiteles már...
Az elfogulatlan tájékoztatáshoz egy kis adalékot mellékelek az alábbiakban. Nem állítom, hogy a híreknek nics igazságtartalma. De az azért feltűnő, hogy mindegyik hírben igyekeztek negatív jelzőket kötni a kormányhoz, Orbánhoz, a Fideszhez, akármihez, aminek köze lehet a jelenlegi rezsimhez...
Március 28-án az alábbi főcímek jelentek meg az Index címlapján (a teljesség igénye nélkül).
- Kerényi kalózkiadással töri le a liberális kánont (A miniszterelnök megbízottja jogsértő ….)
- Már nincs kedvük megszületni a babáknak (Orbán Viktor az évértékelőjében még azzal büszkélkedett, hogy kormányzása alatt nőtt a születésszám. Januárban már csökkent)
- Drónokkal figyeltetne minket a kormány (valójában arról szólt a konferencia, hogy a bűnüldözésben, a meteorológiában, stb. is lehetne ezeket hasznosítani…)
- 2014: Jön a hullám vagy marad minden? (Öt dolog kell a választási győzelemben, ebből négyben a Fidesz áll jobban.
- Széles: Kiszállt a madár a kalitkából. Így jöhet Orbán újabb 2/3-a és az 500 éve nem látott növekedés.
- Orbán kádári rendszert épít ki (a Wall Street Journal szerint a kormány minden független intézményt elfoglalt)
- Zsarolással magyarázza a titkolózást a kormány (Nem lesz nyilvános, hogy az útdíj kiépítésére az állam kivel milyen szerződést köt. A kormány szerint a korábbi zsarolási kísérletek miatt kell titkolózni, a piaci szereplők szerint ez kamu.
- Rablónak tartotta a Fideszt a Google (ez csak egy színes hír…)
- Orbán ukrán tőkét csábít Magyarországra (az ország gazdaságilag növekszik, szólt a miniszterelnök érvelése az ukrán kormányfőnek.)
- Drasztikus népességcsökkenés Magyarországon.

A többi napokon is hasonló a "termés".
Az esetleges eredményekről szerintem apróbetűs részekben szólnak (ilyenkor nagyon tárgyilagosan, nehogy túlértékeljék), míg a kormány-Fidesz-Orbán ellenes megmozdulások (akár ha 15-150 fősek is) azonnal nagybetűs címlap-címek lesznek bőséges és elfogult riportokkal... Sajnálom, hogy népszavai mélységbe esett az Index...
aznincs 2013.03.31 14:41:11
@Legelő Őse:
Nem is gondolok arra, hogy sikersztorik legyenek, tudom, hogy az Index ellenzéki alapállású. Hosszú évek óta olvasom és kedveltem is ezt a lapot.
Az ellenzékiség nekem rendben van, a kritika is rendben van. Az írásokon átsütő gyűlölet nincs rendben és az sem, hogy megkísérelné a másik oldal számára fontosnak vélt eseményeket, eredményeket korrekten megjeleníteni. Úgy, hogy ami valóban eredmény, az annak is látszódjék...
Gondolom, hogy nem kell magyaráznom.