Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forallmankind

0 bejegyzést írt és 1419 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Lopnak ezek mindent 2012.11.07 05:55:00
Néha nem is értem: folyamatos a panaszkodás, az állampolgároknak sem jó, a törvényhozás is bajban van, pedig a megoldás több, mint egyszerű. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
forallmankind 2012.11.07 08:53:46
@Shadowbull: @Gilan:
ja, szerintem sem vicces Pista firkálmánya!
ahogy az sem volt vicces, amikor hétfőn reggel az fogadott munkába menet, hogy az e39-emről elöl hátul kilopták a pdc szenzorokat díszlécestől...
forallmankind 2012.11.07 09:13:54
@35up:
kereskedőhöz biztosan nem. majd a részingbazáron ráakadok a sajátomra...
forallmankind 2012.11.07 11:15:56
@35up:
nemhinném hogy ez a helyzet, már hogy márkatárs lopott. igen, én is rögzítésre gondoltam, sajnos a díszléc kivehető kell hogy maradjon, ezért az első körös ötlet, hogy beragasztom el van vetve! viszont műanyagosnál hegesztettek rá fület + a lökösre is belülről majd összecsavarozom és akkor csak úgy jön le a díszléc (és a szenzorok is)ha előtte a lököst leveszik. ezek után nyomtatok két lapot, amelyen tájékoztatom a technológiáról a tolvajgecit, ezeket lamináltatom és minden parkolásnál elhelyezem az első és hátsó szélvédőhöz, ennyit tudok tenni.
Hogyan megy csődbe aki eddig azt hitte, rengeteget spórolt? Mennyi lesz a biztosítási adó? A biztosító és a bank nem szól, pedig a trükk ott van a szemünk előtt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Szeretettel köszöntünk mindenkit a DoQ szoknyája alól. Mint mostanra tudjátok, újra van Totalcar tévéadás, és ez elsősorban a fent nevezett ruhadarabnak köszönhető.  Gondoljatok hát rá meleg szívvel, és fogyasszátok kábelen egészséggel, van ott rajtunk kívül más…..
A nyári uborkaszezon az augusztusi tűzijátéknál is látványosabb politikai eseménnyel ért véget. A hidegháború lezárulta óta nem látott eseményre került sor: Magyarország kiadta azt az azeri katonát Azerbajdzsánnak, aki baltával megölte örmény tiszttársát 2004-ben…..
forallmankind 2012.09.03 13:20:39
@VT Man: mondjuk annyira te sem tudsz, mert a többes számot, amely ebben az esetben teljesen alkalmas az általános szabály kifejezésére (states, persons) megpróbálod nekünk a baltásra (E/3.) konkrétan utalónak eladni a "durva" fordításodban! nice try
TComment Simán bevállalnám 2012.04.17 06:10:00
Kicsit puritán, csomagtér alig, de akkor is ez a legkívánatosabb Suzuki. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
forallmankind 2012.04.17 08:54:06
@dezsoke007: corporation az nem company, de amúgy stimm
Randy de Puniet körül zajlik az élet, de a MotoGP-ről most szó sincs. A nemrégiben az Aspar csapathoz szerződött versenyzőnek most sokkal inkább a magánélete kerül kivesézésre, sem mint a CRT motorral való ismerkedés. Először is nem mehetünk el a tény mellett: úgy néz ki,…..
forallmankind 2011.12.20 13:38:44
@R. Daneel Olivaw:
ő dél-afrikai te nagyon hülye...
Semmi felesleges felvágás: a visszafogott külső mögött tökéletes luxus lakozik Borsodról számos dolog eszünkbe jut, valamiért azonban egyik fogalom sem köthető a luxushoz. Való igaz, nem sok megyének van rosszabb PR-ja, aminek persze meg is van a maga sziklaszilárd alapja. Éppen…..
Nem tudom eldönteni, hogy a jó példával kezdjem, vagy a rosszal. Ugyanis Tokaj-Hegyalján jártam, egy rövid látogatást tettem Tokajon és Mádon, és mivel már elég régen jártam errefelé, úgy gondoltam, egyszerű a képlet: Tokaj a központ minden szempontból, Mád pedig nem sok…..
forallmankind 2011.08.11 19:23:03
@maljuta szkuratov:
a Degenfeld Tarcalon van nem Tolcsván, Tolcsván az őskaján régen nagyon jó/különleges volt, már veszített eredetiségéből, de még mindig jó hegyaljai viszonylatban, Tokajtól nem kell sok mindent várni, a kisebb falvak szebbek is és "őszintébbek" is
LifeTILT Bitch-Air A kurva járat 2011.05.09 03:15:00
  Most hétvégén egy legénybúcsúban volt szerencsém részt venni. Egy főiskolai haverom ugyanis úgy döntött, becsukja a szemét és beleugrik abba a szakadékba, aminek az alján a házasság intézményének sziklái várják. Ezek a sziklák előbb vagy utóbb, de szét fogják zúzni…..
forallmankind 2011.05.12 17:39:04
@Szőkeherceg-bombanője: ja egy kicsit nekem is ez az utóérzésem...
ismertem a fenti típusból egyet, neki megvolt mindene, nem is annyira kevés csak az nem volt neki elég. ő azt mondta a szexet szereti, a pénzt is akkor meg miért ne. A kóla és társai ment nála is és ha nem volt épp kikenve azért meglátszott rajta, hogy kimerítő "meló" ez.
A történet megállapítása pedig, hogy ezek a lányok már köztünk járnak na ezt én is adom, nem tudom, de nem is lepődnék meg ha pár ismerősömről kiderülne, hogy egy kis mellékesért bevállal eztazt...
  Van ugye a Szeretem Budapestet Mozgalomnak ez a Szexi Budapest elképzeléscsomagja, amelyiknek egyik sarkalatos pontja a budai borkultúra feltámasztása, vagy legalábbis megidézése. Ennek egyik eleme, a Vár keleti lejtőjére telepített kis szőlőültetvény már meg is valósult.…..
Varánusz Muszáj Herkules 2011.04.21 06:03:00
"Dőltömre Varga Miskák lesnek,Úgy szeretnék gyáván kihúnyni,S meg kell maradnom Herkulesnek.Szeretném már magam utálni,De, istenem, ők is utálnak:Nem szabad, nem lehet megállni."Nem tartott sokáig a nemzeti pántlikás giccspiac legfrissebb porcelán küblije fölötti…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
forallmankind 2011.04.15 11:58:54
@Myta: amíg téged kezelget a kisfaszú vállalkozó barátod, nem mindegy neked? agyad amennyi látszik...
Fontos információk! Kéretik előbb ezeket elolvasni! Napra pontosan 1 éve volt annak, hogy a blog mai napig legnépszerűbb posztját megírtam. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretném azt a listát állandó  jelleggel megbolygatni, de úgy gondoltam, hogy ennyi idő múltán már…..
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
forallmankind 2011.02.09 15:44:59
@Frick László Emlékzenekar:
te miről beszélsz te barom? még szerencse hogy nem figyel rád senki!
77 meg 90 milliós s8 audi csak az agyadban létezik!
és Orbánnak multivanja van nem caravelleje! te szerencsétlen
Tiszta Beszéd Vasárnapi boltzár 2010.12.08 08:00:00
Az országgyűlés előtt két olyan törvényjavaslat is van, amely zárva tartaná a boltokat vasárnaponként: az egyiket a kormánypárti KDNP, a másikat az ellenzéki Jobbik jegyzi. A kormány és a Fidesz-frakció még nem döntött az ügyben, pedig nélkülük elképzelhetetlen a javaslat…..
 Ha közgyűlési jegyzőkönyvet hamisít a közös képviselő, akkor érdekes kérdés, hogy a társasház-e a sértett, vagy az egyes lakók. Az alábbi ügy is e körül forog. Tisztelt Zugügyvéd !  Miskolcon a Közös képviselő hamis közgyűlési határozatot…..
forallmankind 2010.09.30 09:57:34
@Night_: köszi! ismered is őket? vagy rákerestél mert azt már én is megtettem! van tapasztalatod velük?
forallmankind 2010.09.30 10:36:16
@Night_: szuper. akkor írok nekik. köszi!
Bárki.Bővített mondatban: bárki, akire Orbán Viktor rámutat."Egy, csak egy párt van talpon a vidéken, meddig a szem ellát puszta földön égen". Ez az egy pedig úgy érzi jól magát, ha kontroll nélkül tehet meg bármit, amit akar. Legalábbis minden jel erre utal az utóbbi…..
forallmankind 2010.06.14 16:50:04
@Várúr:
családi kassza? az a PM (volt) nem az ÁSZ te kretén...
megvan a különbség? nem nagyon...
no komment!
Aki a kilencvenes évek elején volt hormonjaival küzdő kamasz, annak még máshogy nézett ki a napi betevő vizuális stimulus beszerzése. Sanyarú idők voltak, a lányok még csak ismerkedtek a borotvával, a SAT 1-en és az RTL-en mentek a tiroli szex komédiák, Tutti - Frutti, Playboy…..
Nem a középkorban vagyunk: ma már nem a politikusokat kell megvédeni az igazságszolgáltatástól, hanem pont fordítva. (Fotó: igazmondó.hu) A Magyar Gárdát a bíróság tavaly nyáron feloszlatta, egy őszi kormányrendelet pedig a betiltott szervezeteknek az egyenruháját is…..
Ahogy azt már március elején megírtuk, a köztévé interjúsorozattal is készül az április 11-ei választásra. Az Estében egy-egy országos listát állító párt listavezetője (vagy akadályoztatása esetén az általa kijelölt politikus) mutathatja be választási programját egy 25…..
forallmankind 2010.03.24 13:44:22
@Süveges Gergő:
Kedves Gergő!

A sorozat megtekinthető lesz az interneten, esetleg várható valamilyen ismétlés?
Az MTV szerint az ORTT 2006-os ajánlása szerint jártak el, amikor a pártokat bemutató interjúsorozatukban külön adásban biztosítottak lehetőséget a Fidesz és a KDNP számára. Az MSZP szerint viszont mivel a két párt közös listán szerepel, nem jár nekik két lehetőség. Nyakó…..
A tavaszi szél most fellépőket áraszt, méghozzá a nyári fesztiválokra. A napokban brékingeltük, hogy a VOLT-ra jön Billy Idol, valamint a Massive Attack, ma pedig közhírré tétetik, hogy a Heineken Balaton Sound fesztiválra látogat.... dobpergés... szóval:Chemical…..
forallmankind 2010.03.05 11:50:00
@Radio Silicon:
fatboy slim mégis mi a brének? volt már aztán hatalmas buli volt, garatulálok...