Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harpi

22 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, az elméleti alapok lefektetése után következzenek azoknak a nagy vallási irányzatoknak és hatalmi csoportosulásoknak az ismertetése, melyek alapvetően befolyásolják mindennapi életünket. Sokan talán azt hiszik, hogy a vallásnak manapság egyre kevesebb szerepe van az…..
Készház Fórum | Blog Jó napot! 2010.07.15 18:30:00
 Kis türelmet, költözünk.....
A blog további bejegyzései a KészházFórum.com oldalon olvashatók. Ugyanitt megtalálható az összes korábbi írás is.Új bejegyzés témája, hogy "hogyan lehet fűtés nélkül fűteni, hűtés nélkül hűteni". A választ Sinóros-Szabó Balázstól, passzívház szakértőnktől…..
Készház Fórum | Blog Alkotni jó 2009.08.17 08:48:00
Új program, hogy olcsóbban jusson energiatakarékos otthonhozGyermeke mindig utánozza Önt, legyen az akár főzés, akár kertészkedés vagy akár barkácsolás. Miért? Mert amit az ember saját maga készít, arra büszke, annak nagyobb az értéke, hiszen nem csak a keze munkája, a…..
A magyarországi készház építés jelentős állomáshoz érkezett. Július 13-án megkezdi üzemszerű működését az első automata CNC vezérlésű favázas készházakat gyártó üzem Esztergomban. A hivatalos üzemavatón meghívott előadóként részt vesz többek között Hansbert Ott,…..
Gyorshír: 2009. április 4-én, szombaton, 10:30-14:00 között kerül megrendezésre az első Készház Akadémia.Helyszín: HUNGEXPO C pavilonSzervező: ÉVOSZ Könnyűszerkezet-építő TagozatProgram:A készházak minősítése, forgalomba hozatala és engedélyezési eljárásaElőadó:…..
Legutóbb azt ígértük, hogy most a passzívházakra koncentrálunk. Ez a kijelentésünk visszatekintve elég prófétaira sikerült, ui. korábban soha nem jelent meg annyi publikáció e témában, mint az utóbbi egy hónapban. Mielőtt azonban a részletekbe merülnénk, 4 örömteli…..
Miről írhatunk az év első bejegyzésében? Mivel nem túl elegáns dolog január második felében boldog újévet kívánni, ezért most írásunk elején egy "lélekerősítő bombát" adunk át Önnek jókívánságképpen. Ne ijedjen meg, mi már kipróbáltuk, tényleg erősít, és…..
A budaörsi általános iskolák között 2008. decemberében megrendezett Betlehemépítő Verseny első helyezettjének képével kívánok minden kedves olvasónknakBékés, Boldog Karácsonytés Eredményes Új Esztendőt!Üdvözlettel:Hugauf Árpádszerkesztő..
Aki kicsit is figyelemmel követi a honi házépítések alakulását, tapasztalhatta, hogy elég ellentmondásos a helyzet. Ha Ön most szeretné eldönteni, építsen vagy ne, el kell ismerni: nincs könnyű dolga. Következő kérdése lehet, ha építés mellett dönt, és nincs elég pénze,…..
Tartalom:Sorsolásunk eredményhirdetéseA Készház Vásárban láttuk:- Óriási érdeklődés, látogatói rekordok- 2010-ben nyitja kapuit a magyar KészházcentrumKörkérdésünk a hitelfelvételekkel kapcsolatban- Élénkülhet a hitelpiac: százmilliárdok szabadulnak fel…..
Változik a világ. A '90-es években az újdonságával váltott ki óriási érdeklődést a készházépítés. Akkor még a fogalmak is nagyon keveredtek. Beszéltünk készházakról, gyorsházakról, könnyűszerkezetes házakról, "amerikai" tipusú házakról...stb. Sok vállalkozó…..
NyereménysorsolásMúlt héten közzétett kérdőívünkre eddig 241-en válaszoltak. Minden résztvevőnek ezúton is köszönjük a közreműködést. Néhány érdekes adat:Válaszolók átlagos életkora 36-37 év. Legfiatalabb válaszadónk 23, legidősebb pedig 66 éves. Távoktatási…..
Napirend előtti két közlemény:ElsőMég szombat éjjel 24.00 óráig regisztrálhat a Készház-Centrum nyeremény akciójában. 13 kérdés, 13 rövid válasz, és egy 46.360 Ft értékű, 2 fős, 2 éjszakás wellness hétvégét nyerhet a Hotel Sopron****-ban.Bővebb információkat, ill.…..
A KAMPA-TrendHaus Hungária Kft. megbízásából a Készház-Centrum.hu az elmúlt hetekben egy exkluzív felmérést végzett. Azt kértük a Kampa Készház tulajdonosoktól, hogy mondják el véleményüket a saját házukról, a tervezésben, előkészítésben és a kivitelezésben…..
Nyári csendesebb időszak után újra jelentkezünk. Az alábbiakban összefoglaljuk az elmúlt egy hónap családi házak építését érintő legfontosabb híreit, majd ízelítőt adunk aktuális programokból, ill. az várható őszi eseményekből. Végül néhány készházas kuriózumról…..
Meghívó házállításra - Páty, augusztus 12.2008.08.05., Forrás: Kampa.hu2008.08.12-án 10.00-16.00 óráig szeretettel várjuk minden kedves szakmai és magán érdeklődőt, a KAMPA-TrendHaus - készházak leendő tulajdonosait Pátyon, ahol készház-állítást tekinthetnek…..
2008.07.18-án 17.00-20.00 óráig szeretettel várunk minden kedves szakmai és magán érdeklődőt Vácon, ahol egy majdnem teljesen elkészült ház kertjében, grill partit szervez a KAMPA-TrendHaus Hungária Kft. (sör, üdítő, grillek faszénen). (Eső esetén 2008.07.19.-én szombaton…..
Meghívó házállításra - Üröm, július 23.2008.07.14., Kampa.hu2008.07.23-án 10.00-16.00 óráig szeretettel várunk minden kedves szakmai és magán érdeklődőt, a KAMPA-TrendHaus - készházak leendő tulajdonosait Ürömre, ahol készház-állítást tekinthetnek meg.A szakképzett…..
Az elmúlt napokban a következő hírek láttak napvilágot:Szeretné, ha csak ezer forint lenne a rezsije havonta?2008. július 4., péntek 22:00, InfoRádió / The Daily TelegraphKörnyezetbarát otthonának energiaszükséglete szinte minimális, így a brit Gay Cossins havonta legfeljebb ezer…..
Hűtsünk minimális energiafelhasználással!2008.06.27, P. J., Forrás: ÉpítinfóA nyári hőség mindenkit arra ösztökél, hogy valamilyen módon védekezzen a meleg ellen, és hogy elviselhetőbbé tegye, vagy hűtse otthonát. Azonban nem mindegy, hogy hogyan védekezünk a meleg ellen.A…..
Kötelező "zöldkártya" az ingatlanoknál - de mennyiért?Forrás: Hvg.hu, 2008. június 25.Ha a kormány nem akar uniós szankciót a nyakába, januártól rendelettel kell kötelezővé tennie az épületek energetikai tanúsítását. Ez közvetlenül is érinti a lakosságot: ha valaki el…..
Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját egy kirándulásra a KAMPA házak világába. 2008. június 21-én, szombaton, Ön is személyesen is meggyőződhet A KAMPA házak minőségéről. Használja ki az alkalmat, látogasson el a KAMPA mintaházaiba, gyártóüzemébe és a Blaue…..