Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FüleS

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kívül-belül lélegzetelállítóan szép házat épített a mallorcai születésű építész, Amador Calafat-Busquets, aki Hamburgban lakik, de honvágya az évek folyamán egyre erősödött. Nem is értjük, miért. :)  a történet Szülőhely Amikor az eligazító Amador elé…..
A mai posztban elsősorban azok találhatnak kedvükre való menyasszonyi ruhát, akik hófehér, romantikus ruhát képzeltek el, ám ódzkodnak az abroncstól, illetve azok is, akik a fátyol helyett valami bájos fejdíszt választanának inkább. Val Stefani 2013-as őszi kollekciójában…..
FüleS 2013.06.02 22:29:52
Ez a könyv Neil Gaiman brit író egyik fantasy regénye. Eredeti nyelven már 1996-ban megjelent, hozzánk azonban csak 2008-ban ért el. Egy érdekesség róla, hogy a BBC Gaimant felkérte egy sorozat forgatókönyvének megírására, és magát a regényt a filmsorozat után adták ki, persze…..
Mióta is vártunk erre? Ősz vagy tél óta? Vagy azóta mióta a 2.évadban megjelentek az Ősi vámpírok?! Leginkább erre tippelnék, ugyanis annyira zseniális karaktereket tartalmaz az Ősi család, hogy kár lett volna továbbra is a The Vampire Diariesba zárni őket, ugyanis ott nem sok…..
  Ez valóban váratlan utazás volt. Nem gondoltam volna, hogy Peter Jackson középföldi hullámvasútjára való jegyváltás ismét ekkora élménnyel gazdagít majd. Számomra hihetetlen, hogy a Hobbit is annyira elvarázsolt mint a Gyűrűk ura trilógia. A történet nem olyan…..
benyóblog Járd be Hobbitfalvát! 2013.04.24 12:22:34
Bár nemrégiben felmerült a blogon, hogy Zsákos Bilbó és Csavardi Samu kapcsolata esetleg túl a barátságon-jellegű lett volna, mindenesetre az tény, hogy A gyűrűk ura és A hobbit megunhatatlan része lett életünknek. Most pedig különleges kalandban lehet része azoknak, akiknek…..
Ismét nagyon gyorsan, egy este alatt sikerült kiolvasnom a könyvet. Meg volt benne az a lendület és izgalom, ami miatt egyszerűen nem sikerült két fejezet közben letenni, és elmenni aludni. Pedig próbáltam. Persze a legnagyobb vonzereje az a rejtély volt, hogy mi lesz Elenával, hogy…..
SF.blog A tizedik doki 2013.04.18 14:42:15
A "legidősebb" sci-fi sorozatot, a Doktor Who-t nyilván nem kell különösebben cizellálnom a sci-fi rajongó Olvasóknak; ám az Idő urai közül az egyik, konkrétan a tizedik Doktor ma ünnepli a születésnapját. A skóciai Bathgate-ben született David John McDonald még igencsak…..
A Jóbarátok (eredeti címén Friends) egy tíz éven keresztül (1994. szeptember 22-től 2004. május 6-ig) futó amerikai televíziós sorozat volt. A Warner Bros készítette az NBC tévéadó megrendelésére. A sorozat 3 nő és 3 férfi mindennapi életét követi nyomon, ami persze nem…..
Ahhoz, hogy valaki odafigyelve a környezet fenntarthatóságára építkezzen, nem feltétlenül kell mélyen a zsebébe nyúlnia és több évtizedes megtérüléssel számolnia a kezdeti energetikai beruházások tekintetében. Az viszont nem árt, ha van némi elszántság, kézügyesség és…..
Jó, nemcsak mi, hanem mindenki aki nem az NBC-n nézi a sorozatot, legalábbis a mai állás szerint így van: az amerikaiak ugyanis nem vetítik le a sorozat negyedik részét, ki tudja miért, és jövő héten azt kikerülve egyenesen az ötödiket tolják adásba. Az AXN infója szerint az NBC…..