Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orbántakarodj!!!

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs még egy olyan pénzvesztő úri huncutság Magyarországon, ami annyi milliárdot emésztene fel, annyi szájból venné ki az utolsó falatot és annyi embernek ad lehetőséget a mindennapi feszültségek és agresszió nem éppen konstruktív levezetésére, mint a labdarúgás. Felcsút…..
Orbántakarodj!!! 2013.07.14 20:30:12
@Sexual Harassment Panda:
Nos, lehet igazad. De akkor az utolsó majd kapcsolja le a villanyt! Mert hogy egyszer elfogynak a "ballibsik", akiktől büntetlenül lehet rabolni, és akkor ti jöttök. Mert hogy Viktátor nem áll le, annál jobban belejött a lenyúlásokba. És akkor megszűnik a választás lehetősége, hogy szívsz vagy nyaalsz. szívni fogsz, ha nyalsz is (és itt nem arra gondolok, hogy fagyizás közben cigizel).
Orbántakarodj!!! 2013.07.14 20:37:00
@Sexual Harassment Panda:
Nos, ha az előző kormány olyan rossz volt, akkor mivel magyarázod, hogy rekordmennyiségben mennek csődbe cégek és vállalkozások?
Egy percig nem gondoltam, hogy a Budapest Pride napján, saját maga fontosságának és felelősségének (tökéletesen félreértelmezett) tudatában, a kisebbik kormánypárt csendben fog maradni esetleg. Nem, nem tudott csendben maradni. Pedig amikor határozottan állást kellett volna…..
1000 leütés Orbán homokozója 2013.05.18 13:14:25
„Nemrégiben megnéztem az egyik energiaszolgáltató éves beszámolóját, amelyben azt láttam, hogy miközben veszteséget könyveltek el tavaly, az előző évekhez hasonlóan most is több milliárd forintos osztalékot vittek ki az országból. A magyarázat szerint ennek a forrását az…..
Orbántakarodj!!! 2013.05.19 19:31:35
@wmiki:
Csak úgy csendben megjegyzem, hogy idele lenne levenned azt a narancsszínű szemüveget!
Folyamatosan azokat a hazugságokat szajkózod, amit a pártod és gazdád összehazudik.
Tudod, engem nem érdekel, hogy mi volt 5 vagy 10 vagy akár 20 éve. Ezért nem is foglalkoztam a politikával több, mint 20 évig. Egyszerűen tudomásul vettem, hogy a kormány nem fogja megoldani az én problémámat. Egyszerűen azért nem, mert az nem az ő, hanem az én dolgom. Csakhogy a nertársak valamit csináltak az elmúlt 3 évben, mert addig jól működő cégek mentek tönkre, A még talpon maradók nem a jövő évtől, és még csak nem is a jövő hónaptól, haanem sok esetben a jövő héttől rettegnek, mert nem tudják, miből fizetik ki a rezsit. És itt nem 2-3 vállalkozóról beszélek. És nem valaki mondta, hogy a vállakozók erről beszélnek, hanem személyesen tőlük hallottam. És a rezsicsökkentés, a bruttó minimálbér növelése őket sújtja. Ezenkívül a felszaporodó adó és egyéb terhek is az ő helyzetüket rontja. és akkor úgy döntöttem, felébredek, és megteszem azt a keveset, amit tudok, hogy ez a rohadék tűnjön el a bandájával együtt, lehetőleg örökre. De azért szajkózd csak amit olyan jól bemagoltál. Majd megkapod érte a csontodat Orbán gazditól.Legyél csak olyan, mint az a kutya, amelyik távolról ugat, de közelről nyal.
Csak azért azt is vedd számításba, hogy ha vikinek bejön a számítása, és nyer a választáson, akkor bizony amit most adott, azt visszaveszi kamatostól még tőled is, mert az ilyen bérkommentelő nem nagy érték számára, és akkor már nem lesz rád szüksége.
Orbántakarodj!!! 2013.05.19 19:37:06
@félázsiai 2llkedő:
Igazából ezért kell a TEK, meg a +3500 rendőr. Ők majd megvédik, ha megnyeri a választást. Persze akkor majd növeli a létszámukat.
A mai Magyarországon soha nem csökkent az állami újraelosztás mértéke a nyugati országok jellemző szintjére, de 2010 óta komoly visszarendeződés tapasztalható minden téren és az állami szocializmus építését szemléljük teljes közönnyel. Úgy tűnik, kissé belefáradtunk már…..
Orbántakarodj!!! 2013.05.11 09:33:34
@neoteny:
Abban teljesen egyetértek, hogy az emberek termelési hajlandósága egy sarkalatos pontja a recessziónak, és ezt a munkamorált az "átkosban" tanulták meg az emberek. Ezt '86-ban el is mondtam egy fórumon (ifjúsági parlament), és természetesen elutasítottak. Könnyebb az olyan embereket irányítani, akik nem vállalnak felelősséget még saját magukért se. A gond nem is itt van, hanem ott, hogy a vezetés se vállal semmiért felelősséget, így pedig ki van zárva az ország talpon maradása. Azt nem állítom, hogy ha a jók kerülnek hatalomra, az jó lesz az országnak. A szándék tudás nélkül mit sem ér. Viszont ha a vezetőink okosak, akkor talán kihúzhatnak bennünket a szarból. Csak éppen fel kell ismerniük, hogy ha az országot fellendítik, sokkal stabilabb és hosszan tartóbb a hatalmuk, és hosszútávon többet tudnak lerabolni anélkül, hogy az emberek akár csak felháborodnának.
Michael Knight Európai szégyen 2013.05.10 09:44:35
Gondoltam, megvárom az éjfélt, hátha mégis mond valaki a kormány részéről valami szépet Európa napja alkalmából. De idehaza csak egy újabb hadüzenetre futotta, és még az is csak a balfék Rogántól. Szégyen. Lehetne most patetikus dolgokat írni Európáról - megjegyzem: lenne…..
Miután a nyerőgépek nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva egy nap alatt a szemétdombra kerültek, a parlament cserébe a távszerencsejátékot kívánja rászabadítani hazánkra. De vajon fel van készülve erre az ország? És vajon a remélt koncessziós díjak tudják majd…..
törökgáborelemez 492. Rájár 2013.05.01 10:14:26
Múlt pénteken kellett leadnom a Heti Válasznak azt a cikket, amely a most csütörtökön megjelenő lapban lesz olvasható. Ebben arról írok, hogy a politikai napirendet szinte kizárólag a Fidesz dominálja, a rezsicsökkentés vagy a titkosszolgálati botrány gondosan felépített, jól…..
Orbántakarodj!!! 2013.05.02 16:59:45
@László56:
Gratulálok a nagymonológhoz!
Mehetsz Orbángazdihoz a csontodért.
Megérdemled...
Persze higgy, mert hinni azt kell Főleg Orbángazdinak. Másként nincs csont.
Amúgy honnan veszed, hogy minden múlt rendszerben nevelkedett buta? Csak nem ezt is Orbángazditól?
Örülünk, Vincent? Lúgosítás* 2013.05.01 03:35:00
E cikk eredeti változatát a Környezetvédelem.co.hu internetes lapnak írtam, még tavaly. Ottani írásaimat a jobb oldalsávban, a "P/c szerint a világ" rovatba kattintva olvashatjátok; a két utolsó azonban nem jelent meg (ez egyúttal azt jelenti, hogy a jövő héten hozom a…..
Orbántakarodj!!! 2013.05.01 20:09:16
@torró:
Az almaecet fokozza a kalcium felszívódásának intenzitását, és a ha olyan kaját eszel, akkor a benne levő kalcium lúgosít. Amúgy van olyan ital Kalcium-Magnézium-almaecet vizes oldata, ami elég jelentőse javítja a szervezet (pl. PH) állapotát. Az is megfigyelhető, hogy a csontritkulásban szenvedők a sok savval is küszködnek általában.
Orbántakarodj!!! 2013.05.01 20:10:08
@Bambano:
Bocs, 1/2 azaz fél órát akartam írni.
Sajnos elég sokat dohányzom. Rossz szokásom zavarja is a barátaimat, akikkel a blogot írom. A napokban betértem kedvenc trafikomba, és megkérdeztem az eladót, hogy ő Nemzeti Dohánybolttá alakítja-e az üzletét. "Nem, nem nyertem a pályázaton" - felelte kurtán, lesütött szemmel. A…..
Orbántakarodj!!! 2013.05.01 17:36:43
@Öltönyösrabszolga:
A dohányzásról akkor lehet leszokni, ha az embernek nyomós oka van rá.
Hogy mi az a nyomós ok, az teljesen egyéni. Van, akinek elég az, hogy ezzel nem akarja támogatni a fideSSt, és van, akinek a tüdőrák se elég nyomós.
Nekem bő 15 éve sikerült letennem a cigit, egyszerűen azért, mert bosszantott, hogy félbe kell hagynom valamit, amit szeretek csinálni, mert rá kell gyújtanom. Biztos vagyok benne, hogy ha dohányoznék, most letenném a cigit. Már csak dacból is. Az megint más, hogy ha jövőre esetleg ezek megbuknak, akkor lehet, hogy visszaszoknék, hacsak a következő banda nem lesz ugyanolyan szemét, mint ezek.
Az Amnesty International Magyarország cikke: Jól döntött a BRFK, amikor két pofon után idén inkább nem próbálja betiltani a Budapest Pride Felvonulást. Ha Magyarország a melegjogok területén is kelet felé nyitna, az szégyenpadra küldené az országot. El kellene dönteni, kikkel…..
Orbántakarodj!!! 2013.04.21 17:14:00
Hogy ki, milyen nemhez vonzódik, az az ő magánügye. Könyörgöm, maradjon is az!
Nem értem, mi a francnak kell ezzel dicsekedni? Akkor most ki az antiszemita?
"A felvonulás nem akadályoz senkit." Nos, még Gyurcsány idejében dolgom volt a városban. Időre kellett mennem, az Andrássy út túloldalára, és az ügyfél nem tolerálja a késést. Aztán haza szerettem volna menni. Csakhogy az orrom előtt lezárták az Andrássy utat. Kb 5 percnyire laktam onnan, és csaknem 2 óra alatt értem haza. Hozzáteszem még, hogy a fáradtságtól már alig vánszorogtam, és a troli, amelyet elirányítottak, mert még a vezetője se tudta, hogy arra nem mehet, ott tett volna le a ház előtt. Ezen mit toleráljak?! Pár ezer ember önmutogatási vágya lebénította fél Budapestet. Ez kinek jó? Megértem én, hogy örültök, hogy nem kell végre titkolózni. De minek ezért szívatni több 100 000 embert? Miért kell a legforgalmasabb úton flangálni, csak hogy mindenki lássa, mik vagytok? Ragasszátok ki a képeteket a buszok oldalára, alatta a szöveggel, hogy milyen nemet szerettek! Így is látja mindenki, nem zavarja a forgalmat, bevétele van a BKV-nak, és még megdobálni se fog titeket senki. Nem jobb így? Szóval feküdjetek össze azzal, akivel akartok. házasodjatok azzal, akivel akartok. De könyörgöm, sértett büszkeségetekben ne zavarjátok a másikat, csupán azért, mert más! Valahogy úgy, ahogy valamikor egyszer valakitől valamikor hallottam: "Fontos vagy, egyszeri és megismételhetetlen. Érték. Ha elvesznél az jóvátehetetlen lenne. Vigyázz magadra és segíts másoknak is a megmaradásban. A méltóságmenettel nem ezt teszitek.
..
Orbántakarodj!!! 2013.04.21 14:15:22
@Semper Fidelis:
A 28-as, 62-es villamost se felejtsd ki!
Orbántakarodj!!! 2013.04.21 14:20:43
@prolee:
A kihalt falvakba beköltöztetés nem rossz ötlet. Annyival kiegészíteném, hogy aztán kordonnal körbevenni, és nem kiengedni onnan csak a frissen fürdött, ápolt külsejűeket! Ugyanis az a baj, hogy aki ennyire megzuhan, az kb. 90% eséllyel nem áll talpra önszántából, csak kényszerrel. És persze sok gyümölcsfát és dohányt a faluba, mert jelentős részük alkohol és/vagy nikotinfüggő, és azt nem lehet kiköltöztetéssel kezelni.
Orbántakarodj!!! 2013.04.21 14:43:14
Még egy kis apróság a hajléktalanhelyzethez: úgy tudom, hogy ha valami nagyon büdös, az fertőző. na most a hajléktalan felszáll a BKV járműre, és leül. Ő maga a legutóbbi zivatar idején mosdott, ha nem tudott időben elbújni az eső elől. A ruháját szintén legfeljebb az eső mosta. Szappan, mosószer, fertőtlenítés nincs. Még fa nem is fossa le z ülést, a ruhájáról néhány baci az ülésre kerül. Aztán leszáll, és az üres helyre leül a gyanútlan utas. Később csodálkozik szegény, hogy mitől betegedett meg.
Persze lehet sajnálni szegényeket. meg adni nekik pár forintot, amikor részegen, cigivel a kezükben kéregetnek. Tudom, sokaknak túl keménynek tűnik amit most leírtam, de én magam is voltam padlón nem is olyan túl régen. De eldöntöttem, hogy nem leszek hajléktalan Akár 200 Ft-os órabérért is hajlandó voltam dolgozni, hogy ki tudjam fizetni az albérletet. Aztán, ahogy jöttek a munkák, mert látták, milyen keményen vagyok képes dolgozni, úgy emelkedett az órabérem. Most már kényelmesen élek, igaz, keményen dolgozom. Szóval: Aki akarja, sajnálja őket. de a megoldás az lenne, ha Orbán betartaná az igéretét, és megteremtené azt az 1000000 új munkahelyet, és nem nyúlna le minden pénzt, amit csak tud. Akkor lenne lehetősége a hajléktalanoknak dolgozni, és be lehetne vezetni azt a régi magyar közmondást: "Aki nem dolgozik, ne is egyék!" És amennyiben azt válaszolnátok, hogy Orbán az elmúltnyolcév miatt nem tud munkahelyeket teremteni, Akkor visszakérdezek, hogy akkor miért vállalta el. Szolgáltatásból élek, és csak azt ígérem meg, amit tudom, hogy be tudom tartani. Tudom, politikuséknál ez másként működik. Hát, itt az eredmény.
Kitüntetések korát éljük. Olvasom, hogy egy német város polgármestere visszautasított egy magyar kitüntetést. Konkrétan Tata testvérvárosáról, Gerlingenről, illetve annak polgármesteréről, Georg Brennerről van szó. Előrebocsátom: tökmindegy, hogy a térképen hol van…..
Orbántakarodj!!! 2013.04.16 20:36:50
@Fejesrob:
Itt van az egész "láthatatlan" 2000? Nos, ha szerinted a ballibesek a bunkók, akkor ti mik vagytok? Aki nem nyalja Orbán seggét, az kapja a jelzőket. Persze a kedves vezér tökéletes. mindig, mindent jól csinál. Magyarország jobban teljesít. A nagyvezírnek semmiért nem kell felelősséget vállalni, hiszen SOHA nem hibázik. Csak azt tudnám, hol éltek? Igaz, naponta tapasztalom, hogy a vakoknak csak töredéke jár fehér bottal.
Tehát: Nem az érdekel, hogy mi történt az elmúltnyolcévben, nem az érdekel, hogy miért tartották alkalmasnak Orbánt '89-ben 3/3-as ügynöknek, még az se érdekel, hogy forgattak köpönyeget a "komcsik". Egyedül az érdekel, hogy soha életemben nem láttam ennyi rémült vállalkozót, soha életemben nem láttam a vállalkozói szférában ilyen kilátástalanságot. Az elmúlt 7 évből 2012-ben több ügyfelem ment csődbe, mint előtte 6 év alatt öszesen. Nem vagyok képzett politikus. Nincs diplomám. Csa 140-es IQ-m van, és meg tudom figyelni a nyilvánvaló. Több, mint 20 évig leszarrtam a politikát. Nem érdekelt, ki van kormányon. az én problémámat úgyis nekem kell megoldanom. Amikor a többiek tüntettek, én dolgoztam. Savazni se mentem. Minek? Egyik kutya, másik eb. De Orbán levágta az aranytojást tojó tyúkot, és most szarban van az ország. "Nem kicsit, nagyon" (hogy Gyurcsányt is idézzem). Így aztán úgy döntöttem, megteszem, ami tőlem telik, hogy elkerülhessük a gödör fenekét. Visszamásztam az eredeti önmagamhoz, ismét lázadó vagyok. ahogy az "átkosban" is voltam. Talán lesz hatása annak, amit teszek. De ehhez végre azt is meg kellene érteni, hogy attól nem lesz magasabb az életszínvonal, több a nyugdíj vagy kevesebb a munkanélküli, ha egymást fikázzuk. És nem kell sem hülyének nézni, sem lehülyézni vagy ellenségnek nézni a másikat, mert neki más a véleménye. És az általánosítás ("Nem értem mi van ezekkel a ballibsikkel, idegileg mindegyik kész, hülyéznek, anyáznak.
Pontosabban értem mi van, nincsenek érvek és nincs a háttérben olyan megszálló sereg sem, amelyet be lehetne hívni.") is csak az általánosítót minősíti.
Amúgy Orbánnak viszont van megszálló serege (Békemenet, láthatatlanok). Úgyhogy visszakérdezek: A besoroláson (ballibes, komcsi, Bajnaista stb) és a mocskolódáson kívül tudtok mást is?
A Fidesz az elmúlt 2 évben mindent elkövetett a fékek és ellensúlyok rendszerének kiiktatása érdekében és a szabad választások ellehetetlenítésének érdekében. Öt pontban soroljuk fel, szerintünk mik azok a tények, amelyek már most megkérdőjelezik a 2014-es választások…..
Orbántakarodj!!! 2013.04.15 19:01:54
@sivatagi n.:
Itt vagytok mind a 2000-en?
Amúgy a Parlamenti őrséget mikor fogják átkeresztelni Gestanyónak?

Amúgy persze demokrácia van, és az ország jobban teljesít. Persze 3500-al több fideSS hű rendőr.
Ismét elfogott a rettegés. Minden civilek legcivilebbike kibillentett egyensúlyomból és rengeteg munkám ellenére rávett, hogy szakítsak időt régen látott blogomra. Megrettentem, komolyan. Ismét felállt a hadsereg, az ötödik hadoszlop, akik láthatatlan módon, de annál nagyobb…..
Orbántakarodj!!! 2013.04.10 19:33:35
@El_Tekergő_Macska:
Ha ez így van, akkor miért rohant ki ellenem egyik nertársad, amikor megkértem, hogy írjon egyetlenegy példát, amikor az elmúlt 3 évben Orbán felvállalta bármiért is a felelősséget? Nem, hogy nem írt példát, de egy értelmes mondatot nem tudott leírni! Amúgy a mocskolódáson és a hazudozáson kívül mit tudtok még?
Orbántakarodj!!! 2013.04.10 19:43:05
@fanus:
Ha már nyalásról van szó: Légyszi, mosd ki a füledet, mert a beleszáradt szartól nem hallasz!
Amúgy meg, ha jövőre nyertek, akkor igazi orbánia lesz itt, mert mindenki más vagy külföldre menekül, vagy éhen hal. Ajánlom, hogy addig találj magadnak egy prominens támogatót, mert ha már nem lesz kit kirabolni, ti jöttök.
Piroslap Ne verd meg a fideszest! 2013.04.06 18:02:47
Ha lehet hinni a fideszes pártpolitikusnak, Kocsis Máténak, ma is és tegnap is megvertek egy Fideszes aktivistát. Na ezt ne! Van az a pont, amit nem lehet és nem is szabad átlépni. Normális és békés Magyarországon szeretnék élni. Igen, engem is mélyen felháborít a Fidesz…..
Orbántakarodj!!! 2013.04.07 14:18:02
@zobod:
'Természetes érdekérvényesítő eszköz a verbális és a fizikai erőszak."
Csak nem tükörbe néztél?
Orbántakarodj!!! 2013.04.07 14:40:08
@roki:
Áruld el nekem, hol vannak, mert én egyet se takláltam, aki ettől most hú, de boldog lenne. Persze, még csak most tavaszodik, néhány nyugdíjas lakására csak ezután megyek ablakot mosni. de az eddigi eredmény: 10-0
Orbántakarodj!!! 2013.04.07 14:49:28
@roki:
Nos, nem tudom, merre szoktál járni, de talán le kellene venni a zorbánszemüveget!
Ugyanis mint említettem, ezzel a rettegéssel naponta találkozom. Természetesen ügyfelek adatait nem adom ki, de a kollégáim (konkurencia) is ebben a helyzetben van. Naponta keresnek meg, hogy ha van munka szóljak. Egyik ablaktisztító cég 3 éve még legendának számított, olyan nagyra nőtt pár év alatt. Tudom, hogy a srác napi szinten nem a politikával, a cégével foglalkozik. Ezért is nőtt olyan szépen. Tavaly novemberben hallottam, hogy küldi el az embereket, mert nem tud elég munkát adni. Üzlethálózatok mennek bele a minőségromlásba, hogy saját eladóikkal mosatják az ablakot.
Amúgy meg én tudom, milyen az, ha a gödör fenekéről feltápászkodunk. nos, ez az ország még nincs a gödör fenekén.
Néhány napja írtam a Gerendás Péter búcsúlevelével kapcsolatos sztoriról, amely úgy tűnik, mégiscsak nagyobb port kavart, mint gondoltuk volna. Dacára annak a jobboldali lesajnálásnak is, amely a „húszadrangú művésznek” titulált Gerendás gesztusát övezte, és amelyre…..
Orbántakarodj!!! 2013.04.06 18:08:46
@politikus-omm:
Azon kívül, hogy könnyen fikázol, nem ártana szemüveg nélkül kimenni az utcára és körülnézni. Persze a nyilvánvalót lenne célszerű megfigyelni, és nem azt, amit BÁRMELYIK pártember mond, hogy van. Politikusok mellé kiállni csak a hiszékenyek szoktak. Viszont a munkámból adódóan van kb 60 ügyfelem (magánszemélyek és kkv tagok. Azonkívül elég sokat beszélgetek a kollégáimmal, akiket mások talán konkurenciának neveznének. Nos, ilyen mértékű rettegést még soha nem láttam a szemekben! Nem azt nem tudják, mi lesz jövőre, azt nem tudják, mi lesz a jövő hónapban, sőt némelyikük azt nem tudja, miből fizeti ki az üzlete aktuális rezsijét. És a zsidózást, cigányozást stb bizony egyre gyakrabban és hangosabban lehet hallani. Amúgy meg úgy tudom, Gerendás az FB-n a követőitől búcsúzott, és csak a média csinált abból akkora nyilvánosságot, hogy ez lett belőle. Ha netán hosszabb távra kimennék külföldre (ha jövőre Viki nyer, megteszem), Akkor az FB-n én is közhírré tenném, az ismerőseim között, pedig messze vagyok attól, hogy híres legyek.
Orbántakarodj!!! 2013.04.06 18:16:34
@Ad Dio:
"gondolkodjon, mielőtt beszél!"
Ez Rád is vonatkozik.!
Vagy nem megy?
Az eltévedt demokrata Déjà vu 2013.04.04 21:00:00
A múlt hét a rezsicsökkentésről szólt. Ez egy olyan téma, amiről mindenkinek meg van a véleménye, mindenkit érint, mindenki elmondja a magáét. Egyesek politikai csodafegyvernek titulálják, mások szerint Orbán Viktor egyszerűen újrateremti a Kádárizmust. Az áramszolgáltatók…..
Orbántakarodj!!! 2013.04.05 18:56:44
@Nem tudom a nevem:
És ezt Te kitől tudod? Orbántól, vagy csak úgy kitaláltad?
Orbántakarodj!!! 2013.04.05 19:01:57
@Nem tudom a nevem:
Elég naív dolog, azt hinni, hogy bármelyik vállalat csak úgy lemod bármilyen extraprofitról csak úgy. Ha adót v. AFAT csökkent a kormány, előtte meg kell egyezni a cégekkel, hogy ebből a megmaradt pénzből mennyit ad át a dolgozóknak, mennyit szán fejlesztésre stb. Persze mindet akkor se adja vissza. Annyira nem jótékony.
   Kapitalizmus vs. kommunizmus (szocializmus). Ez a rivalizálás határozta meg a világot több évtizeden át, kétpólusúvá téve azt.   A kapitalista rész fő védője az Egyesült Államok azóta is, a kommunizmusé anno a Szovjetunió, mára utódja is kapitalista rendszerben…..
Miközben a Fidesz állandóan a másik oldal "gyűlöletkampányáról" harsog, ma ismét kiderült: ők cselekszenek úgy, ahogy szerintük a másik oldal. Vasárnap időközi választás lesz Dunakeszi 7-es számú önkormányzati választókörzetében. A Fidesz a győzelme érdekében az…..
Orbántakarodj!!! 2013.03.30 16:43:24
@félázsiai 2llkedő:
Mondd csak, ennyi IQ-val hogy tudtál megtanulni írni?
Orbántakarodj!!! 2013.03.30 16:45:59
@Mária:
Az mindegy, hogy mennyire igaz, hogy mi van a szórólapon. A szórólapos reklámok tulnyomó része hazugság, csak azok nem politikaiak.