Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borimazsola

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
amikor otthon már ideje lefeküdni, mindig az jut az eszembe, hogy mennyivel más vagyok, mint a többiek.  amikor pedig már elaludtam, arról álmodok. szerintem nem csak én vagyok más, hanem a családom is.  ez a változás, nagy hatással van a kis tesómra, akit úgy hívnak,…..
Touchdown Jézusba belecsapott a villám, Olaszországban a víz alatt imádkozik a tengerbe veszettekért, Angliában pedig tényleg jár a vízen.   King of Kings   A Királyok Királya (King of Kings) szobrot a 4000 főt számláló Solid Rock Egyház építtette Monroe-ban…..
borimazsola 2013.05.01 11:58:31
Bori egypercesek a macska 2013.05.01 11:30:25
a macskákról sok mindent tudunk. őőő... mondjuk: játékosak, bundásak, és fára másznak. nekem is van egy macskám akit úgy hívnak, hogy TÓBIÁS. a bundája fekete, és szeret játszani, és fel szokott mászni az asztalra, és leborítja a virágot, és aztán onnan kel lezavarni. néha…..
Szőlőművelés Ez már tavasz? 2013.04.07 21:42:19
Egy hónapja nem voltam a szőlőben, már nagyon viszketett a tenyerem, és vasárnap le is mentem Dörgicsére. Kora márciusi időjárás volt, 6 fok körüli hőmérséklettel, szép napsütéssel. Szükségtelen mondani, hogy a talaj bőségesen telített vízzel, és már csak egy kis meleg…..
borimazsola 2013.04.15 19:30:53
a világon sokféle torta létezik, de mindegyik más ízű, más fajtájú. a tortáknak különbségei vannak. ha egy tortát megnézel, akkor sok mindent látsz rajta. például meglátod: fajtája, készítése, és a többi, és a többi. én most csak arról szeretnék beszélni, hogy a…..
Bori egypercesek 2013.04.02 19:25:16
A Fővárosi Állat- és Növénykert napok óta nagy nagy bejelentésre készült, az érdeklődőkkel annyit osztottak meg a facebook oldalukon, hogy nagy szenzáció várható, újabb atomcuki állatot mutatnak majd be. A mai szezonnyitó sajtótájékoztatójukon lehullt a lepel a titokról,…..
Bori egypercesek 2013.03.30 17:23:54
a blogot nagyon nehéz megérteni...
Nem is tudom melyik volt előbb, hogy Andrew Bird ma este belépett az életembe, vagy hogy megtaláltam az eddigi legjobb mákos paleo süti receptjét. Lehet, hogy a kettő egyszerre történt, mindenesetre biztosan hatással voltak egymásra. Andrew Birdbe hirtelen szerelmes lettem,…..
Bori egypercesek Ki vagyok? 2013.03.29 19:46:27
Én Bori vagyok és ez az első blogom. Anyukámtól Gabitól vettem az ötletet, mert olyan kíváncsi voltam, hogy máris elkezdtem érdeklődni az után, hogy milyen is valójában egy blog. Rájöttem, hogy a blog az valami irtóra bonyolult dolog, de egyben furcsa is. Ettől függetlenül még…..