Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antiliberal

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyedül maradtál, Viktor. Legalábbis a világnak azon a felvilágosult felén egyedül, ahol az autokratizmus nem erény. Tudom én jól, hogy a hazai átlag fideszes és jobbikos vidáman visszaköltözik a vasfüggöny mögé ha te kijelented nekik, hogy oda mögé majd nem ugat be a világ,…..
antiliberal 2013.04.13 19:48:31
@DezInf: Te vagy nagyonhüle! Nem látod, hogy kint is az "um" ballib oldal kelti a feszültséget. Miért nem mondanak konkrétumokat, hogy mivel mi a bajuk? Csak a demokrácia és a diktatúra mantrát hajtogatják, mint itthon. Ha sokat mondogatják, még el is hisszük :-)))
antiliberal 2013.04.13 19:50:32
@DezInf: Ja és te hogyan írhatsz itt, ha diktatúra van? Úgy látszik te elhiszed a hülyeséget
antiliberal 2013.04.13 19:53:38
Hosszan tartó, méltósággal viselt súlyos betegség után elhunyt Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Médiatanács elnöke. 51 éves volt. Azt hiszem, nem kell az embernek éppen gyászolnia ahhoz, hogy az információ hírértékéből ennyit, ne…..
antiliberal 2013.04.12 23:42:49
@Mike36: Egy emberröl beszélsz te demokráciaféltő,beteg, gyűlölködő undormány!
ProgBlog Értelem és érzelem 2013.04.03 14:06:35
Fenn a létrán áll két walesi,hogy ott majd pár szivart elszí.De a létra széjjelcsusszan,s a két walesi végsőt szusszan.Kék füst írja levegőbe,ami széttör, nem forr össze! Eörsi István - Szigetországi tragédia – 1980(?)     Nem vitás: a határon túli…..
antiliberal 2013.04.04 10:24:19
@helipokter: Tetszik igen? A fajtátok mindíg valami nemzetidegen problémának láttatja a határon túli magyarságot. Az Erdélyi magyar az román, a Felvidéki pedig tót a felfogásotok szerint.Ha valaki próbál a leki hovatartozás kérdésében segíteni az akaratán kívül határon kívül rekedt embertársainknak, az szerintetek durva beavatkozás más ország belügyébe. Ha végre szavazhat ott ahová lelkileg tartozik, az torzítja az itteni szavazás végeredményét. Ha bármely ország teszi ugyanezt a máshol élő honfitársával, az rendben van. Csak itt ne legyen!? Mikor mentek már el az országból? Ne csak"riogassatok" evvel. Menjetek már! Inkább 100 kínai legyen itt ilyen torzlelkületű ember helyett. Nyomorultak
Az elmúlt időszak fideszes okossága egyértelműen a rezsicsökkentés meghirdetése volt. A kormánypárt a kommunikációs manőverrel elérte, hogy az ellenzék ismét az ő kottájából játsszon. Bajnai a hírlevelében máris meghirdette a valódi rezsicsökkentés programját, míg az…..
Régóta tudjuk, bölcs vezérünk körül gyakran sertepertél pár jól fizetett fotós-videós, hogy áhitatos facebook-lájkolói véletlenül se maradjanak le két gumicsizma-felhúzás közötti, falusi gyerek vagyok, az emberek embere, így pózoljak Árpi?, kész vagy Sándor?, meg persze az…..
antiliberal 2013.04.01 11:13:37
@felcsutisuttyo: Betegek vagytok! A helyett, hogy a családoddal lennél, itt írod a gyűlöletkeltő hülyeségeket. Tudod a Húsvét nem arról szól amit te és társaid művelnek. Neki legalább van egy család akivel együtt van az ünnepeken. És neked? El szívtál már ez alkalomból egy füves cigit, te beteg fasz?! Anyád
Az Ételt az Életért ételosztásán ismét döbbenetes tömeg állt sorban. Ilyenkor az ember végtelenül cinikusnak érzi azokat a kormányzati nyilatkozatokat, amelyek "példátlan sikerről" és "tündérmeséről" szólnak. Azt pedig főképp, hogy a kormány eközben a szegényebbektől…..
antiliberal 2013.03.30 19:20:41
@proxy user: Előtört belőled a sértett gyermek. A hozzászólásod nem értelmes és építő, hanem tehetetlen sértegetés. Aki nem veletek van, az nem is ember, hanem náci, fajgyűlölő, homofób, antiszemita. Most kimerítettem a fogalomtárad? :-) Mondj újat! Csapasd !!!!!!!
antiliberal 2013.03.30 19:36:09
@valaki senki: Mert tényleg siker az, hogy nem növelték tovább az adósságot. Mindenhol recesszió vagy közeli állapot van. A minuszt pedig hol olvastad? A forint folyamatos leértékeléséből fakadó adósságnövekedés, máris megfordul, ahogyan erősödik a pénz. A nagytőke sok mindenre képes a hitelminősítő-fegyelmező "csapataival", ha sérül az érdekük. Tehát az a jó ha függünk tovább valamitől, valakiktől. Úgy mint, már 500 éve mindig. Egyszer el kell kezdeni elszakadni. Ha nem tesszük, elfogyunk. Mivel a ballib erre viszi az országot, gyűlölöm őket. Volt 12 évük. Volt 3 lehetőségük az elmúlt 22 évben. Miért nem bizonyítottak? Ez van
antiliberal 2013.03.30 19:39:41
@proxy user: Ok náci. Újat !!!!!!!!!!
Kiléptem mert unalmasak vagytok szorongó_gyűlöletkeltö-félelemkeltők.