Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hello world

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1902. Hajléktalan nők alszanak egy londoni parkban..
Rendhagyó hét közbeni - április elsejei - Napi érdekes, kizárólag fanatikusoknak! 1900. "Net fix and chill"..
Idén 50 éve - 1965-ben - indult a tíz évig tartó kommunista ámokfutás Kínában, amit Kulturális Forradalomként ismerünk. Tavalyi cikkemben már láthattatok ebből az időszakból fotókat, ma a korszak mozgalmi plakátjaiból válogattam. A magam részéről művészi értéket látok ezekben az alkotásokban, bár…..
Amikor léggömbökről hall az ember, akkor leginkább a majálisok, szülinapi gyerekzsúrok színes lufijai jutnak az eszébe extrém esetben a 99 luftballons című idegesítő egykori Nena sláger. Pedig a különböző gázokkal megtöltött léggömbök katonai alkalmazása immár több mint kétszáz éves múltra tekint…..
- Halló, ön özvegy Kovács Lajosné a Rottenbiller utca 88-ból? - Igen, én vagyok. - A kedvenc bankjából telefonálok, és szeretném megkérdezni, hogy jól érzi-e magát Thaiföldön? - Dehát én itthon vagyok Budapesten! Nincs nekem pénzem Thaiföldre utazni.... - Hát, most már…..
Alkotmányellenes a tavaly nyári jogszabály-módosítás, szinte betarthatatlan a törvény és indokolatlan a 800 ezres bírság. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
 Bizony, mindenkinek megvannak a kis kedvencei a Hollywoodi kánonból, amik jókor jó helyen találtak meg minket, s így mély és kitörölhetetlen emléket / élményt / sebet hagytak maguk után. Sokszor elég egy mondat ("Én vagyok az apád") vagy egy jelenet ("Does…..
Mai (eredetileg külföldi) rövidhírünk csak nagyon-nagyon távolról cseng össze a magyar szolgálati nyugdíjasok problémáival, az igazságügyi államtitkár eszmefuttatásával a jogállamiságról és a szerződések mibenlétéről, a demonstráló rendvédelmisek tiltakozásaival, továbbá az élet, a halál és a…..
Oszama bin Laden pár nappal ezelőtti (?) likvidálása elképesztő indulatokat és közlési kényszert szabadított fel a magyar blogoszférában (is). Ha nem látom a saját szememmel, magam sem hiszem el, hogy a mai napon már a Velveten is nemzetközi jogról, különleges alakulatokról és terrorizmusról folyt…..
Erre a kérdésre nem lehet most olyan világost választ adni, mint 2006-ban. Amikor is a nép piedesztálra emelte ismét a kormányon újrázó szocialistákat. Persze elmondhatnám azt, hogy sikeresen kezeltek egy nem könnyű kihívást, a világgazdaság összeroppantó hatását. Azzal is…..