Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mórocz Márk Gyula

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legtöbb okosóra csak okostelefonnal együtt használható valamire, akadnak azonban olyan viselhető kütyük, amelyekbe SIM kártya foglalat is került, így önállóan is lehet velük telefonálni és SMS-ezni. A SIM kártyás okosórákkal tehát tulajdonképpen kiválthatunk egy telefont. A legtöbb ilyen…..
Mórocz Márk Gyula 2016.08.31 15:26:22
Jó hír a szerepjáték és fantasy rajongók számára. A Warner, hosszú huzavona után megegyezett a Hasbróval a Dungeons & Dragons jogairól és már semmi nem akadályozhatja meg őket, hogy kirángassák a fantasy műfajt a Gyűrűk Ura rabigája alól. Persze remek filmek voltak ezek,…..
Nem tévedés, nem április elsejei tréfa, a Nokia bejelentette az N1 kódnevű 7,9 inches tabletet, amin bizony 5.0-ás Android fog futni. Úgy tűnik, rájöttek a finnek, hogy mégsem olyan rossz néha bepisilni... (Persze a Nokia X óta már nem igazán száraz az a nadrág) Íme az…..
A Samsung Galaxy Y-t egész egyszerű kiroot-olni. Mindenkinek kell kapnia hozzá egy csatlakozót amikor megvette a készüléket!  1. Le kell tölteni a Update.zip et. Letöltés FRISSÍTVE[2014.01.11] 2. Csatlakoztassuk a USB kábelt a telefonhoz és a géphez 3. Az…..