Regisztráció Blogot indítok
Adatok
belga

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Szex és tarsoly 2. 2006.08.17 21:00:00
Ezen a héten mutattuk be kedves olvasóinknak azt a pajzán, de ugyanakkor "hazafias" posztert, ami a Magyar Mérce közepét díszíti. Rajta egy csillogó szemű magyar menyecske, aki majd' megőrül a tejjel-mézzel folyó, árpádsávos Nagy-Magyarországért, ami a feje mellett…..
Az, hogy Hernádi Juditnak van egy lánya, csak valahol a tudatunk leghátsó zugában volt jelen. Az pedig, hogy ő az összes magyar celebgyerek közül messze a legvagányabb, eddig eszünkbe sem jutott. Pedig így van, aki húszéves lányként extrémmetál-együttesben énekel, és szinte…..
Hiába mondja azt a Blikk és a Színes Bulvár Lap is, hogy a holnap esti Fábry Show-t csak tizenhat éven felülieknek ajánlja az RTL Klub, és vastag sárga karika lesz meg pinázás, a csatorna azért inkább kifütyüli a Kelemen Anna és Fábry Sándor beszélgetéséből a nemi szerveket,…..
A Zugügyvéd megdöbbenéssel olvasta az alábbi MTI hírt, bár nincs meglepve. Jól emlékszik a nevezett honlap alapítóival vívott korábbi csatákra, amikor az egyik újságíró arcképét és lakcímét tették ki az internetre egy nem túl kellemes felhívás kíséretében. Utána a…..
Legyünk pozitívak, minden marad a régiben, a tévéműsort nem borítják fel a rendkívüli események és kivételesen nem ad minket élőben az al-Dzsazíra. Nos, ez esetben sem érdemes elhagyni a csodaláda környékét: 19 óráig élő közvetítés van a budapesti Hyde Parkból a Hír…..