Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Asdyx

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes Az ország neve: Halál 2013.03.28 17:32:33
Miután nem kevesebb, mint 17 hónapig nyálazták, végre közreadták a 2011-es népszámlálási adatokat. A KSH adatsora számtalan grafikont, táblázatot és kimutatást tartalmaz. S ezek egyetlen szóvá állnak össze: HALÁL. Essünk túl gyorsan a rettenetes számokon, amelyeket ma…..
Asdyx 2013.03.29 11:12:53
Bocs ha nem így van, de nekem az jön le az egész irományból, mintha a statisztika lenne a lényeg.
Ne csökkenjen a népesség vagy inkább több legyen. Nem számít, hogy az ember kivel akar élni, csak +1 házas legyen.

Példának, az oroszok sokan vannak, nem csökken a népesség, de az utcán élő árva gyerekek száma több millió.

Mamámék 8-an voltak testvérek. De csak 3-an maradtak. Ki meri ezt bevállalni? Jelenleg ahhoz képest, hogy fejlettebb világban élünk, még 2 kisgyerek is gáz. Inkább akkor meg se foganjon.
És ha dédmamám pl. 18 éves korától minden évben szült egy gyereket, az is 26 évre jön ki 8 gyerek esetén.

A házasság nem kell a családhoz vagy gyerekneveléshez. Ez volt a divat, de semmi haszon nincs belőle, csak van. Ezért mondom, hogy csak statisztikába jó.

Valahol előkerült az egyneműek házassága. Az egyneműek és azon kívül azok, akiknek nem lehet gyerekük, fogadnak örökbe gyereket, akiket a "normál" párok eldobnak. És szerintem inkább éljen aki megszületett, minthogy egy pillanatban le lehessen írni +1-nek.

@Stofix Én is így gondolom és igen ez így kimondva borzasztó, de attól, hogy nincs magyar, még az emberiség nem fog kihalni. De amúgy egy nép sem halhat ki. 1 mindig túléli. :)

A bevándorlókkal kapcsolatban...A keleti országok, ahol régóta háború van...Nem gyarmatok, fellázadtak az istenükért, szabadságért. Ezek az országok, hála a nagy hazafiasságnak és a nemzeti értékeiknek, le vannak maradva, agyilag vagyis oktatásban, le vannak maradva technikában és tulajdonképpen semmi nincs ott. Nem is lesz soha. Se nekik, se az utódjaiknak. Pedig pont ezért kezdtek el harcolni. Akik ki tudtak onnan törni, azok a bevándorlók, akiket mindenki vissza akar küldeni. Azok az emberek, azért jöttek el onnan, mert elegük lett a vallási és a nemzeti buziskodásból.

Ha ott nem kezdték volna el a háborúkat a nemzet fiai, akkor nem akarnának eljönni onnan, így nem lenne bevándorló. És ez az oka annak, hogy Magyarországról is elmennek az emberek...A sajátjaik elüldözik őket. És ezért akarok én is elmenni, amint tehetem. Nem feltétlenül a politikusok miatt. Elegem van a Jobbikos kiskatonák szarságaiból, mert egyértelmű, hogy egy IQ teszt rendesen megadná nekik. Ugyan úgy elég volt a Fideszes hiszékeny keresztény vénekből, akikkel minden szart meg lehet etetni. És akkor kijön, hogy biztos MSZP-s vagy aktuálisan Együtt 2014 szavazó vagyok, ami USA felé húz. Pedig nem így van. Együtt 2014-ből még lehet semmi nem lesz, ők sem tudják. Az USA politikájában is van rossz dolog...illetve sok, nekem nem tetsző dolog. De meg kell nézni hogy
hogy él az ottani átlag és nem azért, mert kibaszott gazdagok.

A kereszténységről meg vallásról úgy általában. Egyházi suliba jártam, hallottam ezt azt. Templomba is jártam. De nem hiszem, hogy a 21. században erre lenne szükség. A Biblia a világ legnagyobb hazugsága, tele ellentmondásokkal. Ahol Ádám és Éva fehér és a szeretetről, megbocsájtásról, örök életről beszél, ami szépen hangzik, csak oda van írva, hogy csak akkor ha Isten "szolgája" vagy. Az egyház mossa a maffia, alvilág, politikus pénzét és ezt senki nem ismeri el, mert a hit az nagy dolog. Pedig az egyház mindig is csak lopott az emberektől.
Úgyhogy erre én nem vagyok vevő. Örülök neki, hogy egyre kevesebb a vallásos ember...Lehet hinni, de nem ebben az átverésben.

Amúgy, ha a magyar kihal, akkor a magyart érdekelni fogja hogy kihalt, ha ki van halva?
Gondolkozzatok el rajta. :D

Ezt leírom ha már elkezdtem. Az USA ellen azt a példát szokták felhozni, hogy drága az egészségügy és mindenki mindenkit beperel apróságért. USA-ban teszem azt havi 200$ -t kell ebbe befizetni. Ez magyar szemmel kurva sok. De a kórházban egy kéztöréssel is befektetnek, megfigyelnek, nincs-e gond stb. Pont azért, mert ott mernek perelni és elveszik az orvos mindenét,
mert az orvos nem szent...mert azért lett orvos, hogy gyógyítson, nem a hálapénzért vagy egyáltalán. És itthon, családban és közeli ismerősökkel megesett műhibákat csak sorolhatnám ...és senki nem perel.
És az Ausztrál közkertek sem azért rendezettek, mert mindenki közmunkás és rendben tartják...hanem azért, mert vannak szabályok és van büntetés is. Erre a magyarok nem igazán készültek fel...a mikuláscsomag viszont az, hogy a kormány hibájáért megbüntet a kormányszolga. ;D