Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lez100

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Súgógépről olvasta a szövegét a Sztárban sztár döntőjében" - árulkodik a kopasz gólem, miután az Összezárva Friderikusszal című műsorban darabokra szedték. Hát ja, ha engem szopattak volna úgy, ahogy őt egymillió tévénéző előtt, én is ideges lennék, de lenne annyi…..
Lez100 2015.12.03 13:17:42
@tiller foch: Nem ugyanazt a műsort néztük szerintem.
Az utolsó gasztróval foglalkozó bejegyzésem óta megjelent pár olyan hír, ami nagyon is jellemzi a jelenlegi állapotokat, és amelyek mellett emiatt sem lehet szó nélkül elmenni. Amennyire fény az éjszakában-jellegű volt Széll Tamás győzelme, legalább annyira jól jellemzi az…..
Lez100 2013.03.29 14:00:54
@NemNick:
Az ünneplést meghagyom Önnek. Mostohább körülmények között is születtek már, és születnek is hazánkban ennél szebb eredmények. Akár tetszik, akár nem egy ilyen versenyen van igazán megmérve az ember és a szakmája. Persze mindent meg lehet magyarázni, és nem az eredményt irigylem, de könyörgöm óriási sikert azért ebbe ne lássunk már bele. Van próbálkozás. És ez mindenképp jó. De nem arra, hogy igazolják vele, hogy ez az új elképzelés mindent felülírhat amit eddig használtunk vagy tapasztaltunk. Mai állapotok szerint egy felső kategóriás étterem életképtelen a piacon egy tőkeerős mecénás vagy tulajdonos nélkül, mert egyszerűen olyan pazarló a gazdálkodása az új konyhafelfogásból adódóan, hogy nem lehet megfizetni az árait. És a gondok itt kezdődnek, mert erről nem a Venesz-könyv tehet.
Lez100 2013.03.30 12:15:08
@NemNick:
Akkor ezek szerint ilyenek a tipikus magyarok. Ön milyen?