Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nubylafew

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
nubylafew 2015.01.25 12:08:35
@ifjú padavan: tipik jamie woon és xx utánérzés, a többi szám tíz évvel van lemaradva, ez meg hárommal...
Az m1 megijedt a saját műsorától, mégsem mernek komolyzenét sugározni főműsoridőben: továbbra sem kerülnek adásba a zenészek produkciói, csak a honlapon lehet megnézni teljes hosszában a darabokat, az adásba csak egy pár másodperces összefoglaló jut, így aztán 1 óra 15 perc…..
A hírek szerint még idén új stúdióalbumot készít a sivatagba költöző Arctic Monkeys, amiről meg is érkezett az első hivatalos kislemez Do I Wanna Know? címmel. A dal első hallásra továbbviszi a Humbug lemezen megkezdett, majd a Suck It and See-ben kiteljesedett stoner pop vonalat…..
strettamotherfuckers elindult 2013.04.08 13:40:38
elindult a strettamotherfuckers, ami egy zenei blog lesz a jövőben. lesz itt szó garázspánkról, brooklynról, a magyar undergroundról és még sok kúl dologról. zagar lemezkritika hamarosan!..
FIDLAR - FIDLAR(Mom & Pop) Vannak olyan lemezek, amikről pontosan tudod, hogy zeneileg zéró újítás hoznak mégis hétről hétre visszatérsz hozzájuk és rongyosra hallgatod őket. A FIDLAR bemutatkozó albuma ilyen, mindenféle bonyodalom nélküli garázspunk, amely átadja azt az…..