Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keveházi Gábor

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint korábban megírtuk, Pócs János és Fidesz politikai célokra használja fel a jászok öntudatát és történelmét. Az alábbiakban az Egy Jobb Jászberényért Egyesület közleményét közöljük: EL A KEZEKKEL A JÁSZOKTÓL! EL A KEZEKKEL A JÁSZOK TÖRTÉNELMÉTŐL! Az Egy Jobb…..
Az elmúlt hetekben heves vita bontakozott ki a Jászságban és itt, a JászBlogon Szekeres Imre MSZP-s és Pócs János fideszes országgyűlési képviselők között a kormány rezsicsökkentési programjáról és a szocialisták árcsökkentési javaslatairól. A személyeskedésektől sem…..
Egy szerkesztőségünkbe eljuttatott számlamásolat szerint 34 százalékkal emelkedett januártól Jászapátin a szemétszállítási díj. Az emelésre mindenféle előzetes bejelentés, tájékoztatás nélkül került sor. Egy olvasónk eljuttatta szerkesztőségünkbe a január előtti…..
Pócs János országgyűlési képviselő Facebook-oldalán reagált múlt héten megjelent véleménycikkemre. Állítása szerint ezen az oldalon Szekeres Imre hiányolta a párbeszédet és gyalázta a kormánypárti rezsicsökkentést. Ám én sem Szekeres Imre, sem politikus nem vagyok.…..